مجلس خواستار عدم توزیع 8 نوع برنج آلوده در کشور شد

سرانجام بعد از حرف و حدیث‌های بسیار درباره برنج‌های آلوده،‌ روز گذشته پس از قرائت گزارش کمیسیون بهداشت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، ‌این پرونده به دستور علی لاریجانی، رئیس مجلس به قوه قضاییه ارجاع شد. انوشیروان محسنی بندپی، نماینده نوشهر و چالوس با اعلام این خبر به جام‌جم آنلاین گفت: در گزارش کمیسیون بهداشت عنوان شد که 8 نوع برنج وارداتی به فلزات سنگین و سرب آلوده هستند و از توزیع آنها در کشور جلوگیری می‌شود.
کد خبر: ۳۳۸۹۱۳

وی با بیان این‌که برنج‌های وارداتی عطر گلباز، دل‌مبارکه، کامونگی، سارال، کیمیا، جادوگر، هاشمی 1121، عررمان و حاجی‌مرادی به فلزات سنگین آلوده هستند، گفت: نمایندگان مجلس تاکید دارند که قوه قضاییه باید با متخلفان واردات این نوع برنج‌ها برخورد قضایی کند.نماینده نوشهر و چالوس افزود: علی لاریجانی، رئیس مجلس دستور داد تا کمیسیون اصل 90 مجلس مسوول پیگیری 2 گزارش ارائه شده از طرف کمیسیون کشاورزی و بهداشت و درمان در زمینه برنج‌های آلوده به مراجع قضایی شود و تا حصول نتیجه نهایی و برخورد با متخلفان این موضوع را پیگیری کند.وی افزود: همچنین سازمان بازرسی کل کشور مشغول پیگیری تخلفات صورت گرفته در زمینه واردات برنج‌های آلوده است.

گزارش کمیسیون بهداشت

کمیسیون بهداشت و درمان در گزارش خود درباره برنج‌های وارداتی که روز گذشته در صحن علنی مجلس قرائت شد اعلام کرده است در پی اعلام آلودگی برنج‌های وارداتی به فلزات سنگین، جلسه‌ای با حضور مسوولان دستگاه‌های ذی‌ربط متشکل از سازمان استاندارد کشور، اداره کل استاندارد تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بازرگانی و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تشکیل و درخصوص موضوع آلودگی‌ برنج‌های وارداتی به بحث‌های کارشناسی و تخصصی پرداخته شد.

براساس این گزارش، آنالیز آزمایش‌های مختلف در مورد میزان آرسنیک در 13 نمونه برنج خارجی نشان‌دهنده آن است که آلودگی 11 نمونه از 13 نمونه میزان آرسنیک بالاتر از حد استاندارد بوده است (حد مجاز آرسنیک ‌ MMP 2.0 درنظر گرفته شده است) همچنین آزمایش‌ها آلودگی 10 نمونه از 13 نمونه را از نظر سرب بالاتر از حد مجاز نشان می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها