حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،کاظم جلالی نماینده شاهرود در مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح یک فوریتی مقابله با توطئه های آمریکا و انگلیس به منظور صیانت از دستاوردهای صلح آمیز هسته ای در دستور کار روز سه شنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس قرار دارد گفت: تاکنون بیش از 40 پیشنهاد درخصوص این طرح به مجلس ارائه شده است که بررسی پیشنهادها در دستور کار کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس قرار دارد.
وی افزود: ارائه این پیشنهادها نشان می دهد که مجلس و نمایندگان درخصوص توطئه های کشورهای غربی با رهبری آمریکا و افراط گری های رژیم صهیونیستی بسیار حساس هستند و بطور جد این توطئه ها را پیگیری میکنند.
وی اظهار امیدواری کرد ظرف روزهای آینده طرح مذکور در کمیسیون امنیت ملی به جمعبندی برسد و جهت تصویب نهایی در صحن مجلس ارائه گردد.
جلالی تاکید کرد: راهی که کشورهای غربی و آمریکا در پیش گرفتند راه غلطی است و مسیری که می توانست با بیانیه تهران به سمت بازی برد برد پیش برود،کشورهای غربی و آمریکا با رفتار افراطی خود به سمت افراط گرایی آن را سوق دادند.
طرح یک فوریتی مقابله با توطئه های آمریکا و انگلیس به منظور صیانت از دستاوردهای صلح آمیز هسته ای چندی پیش در صحن مجلس تصویب شد که برای بررسی بیشتر به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع گردید.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....