حفر تونل 20 متری برای سرقت بنزین از خط لوله

اعضای باندی که با حفر تونل‌های 20 متری و 5 متری از خطوط لوله انتقال بنزین، سوخت سرقت می‌کردند، دستگیر شدند.
کد خبر: ۳۳۷۳۷۸

به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، در پی اطلاعات به دست آمده در ارتباط با سرقت بنزین از خطوط لوله انتقال بنزین رفسنجان ـ اصفهان، موضوع در دستور کار نیروهای اطلاعاتی استان اصفهان قرار گرفت.

با آغاز تحقیقات مشخص شد اعضای یک باند در منطقه قهجاورستان و محمودآباد از توابع شهرستان اصفهان از چندی پیش با اجاره زمین در اطراف خط انتقال بنزین رفسنجان ـ اصفهان در این منطقه حفاری کرده‌اند.

در بازرسی از محل مشخص شد این سارقان در یکی از این نقاط با حفر چاهی به عمق 4 متر و یک تونل زیرزمینی به طول 5 متر با جوشکاری روی خطوط اصلی بنزین، آن را در یک مخزن زیرزمینی با حجم 10 هزار لیتر ذخیره و در فرصتی مناسب این فرآورده را از طریق تانکر از منطقه خارج می‌کرده‌اند.

گزارش حاکی است، در ادامه بازرسی‌های اطراف خطوط مشخص شد در نقطه‌ای دیگر سارقان با حفر چاه 4 متری و تونل 20 متری، سوخت سرقت می‌کرده‌اند.

با جمع‌بندی این اطلاعات، 6 عضو این باند یکی پس از دیگری دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها