پس از شش ‌سال

سرانجام هتل‌های کیش استاندارد‌سازی شدند

رییس هیأت مدیره‌ جامعه‌ هتل‌داران منطقه‌ آزاد کیش گفت: طرح استاندارد‌سازی و بازنگری ستاره‌ هتل‌های این جزیره پس از گذشت شش‌سال از تدوین و ارائه‌ این طرح به سازمان منطقه‌ آزاد کیش، سرانجام اجرا شد.
کد خبر: ۳۳۵۶۵۵

مسیح‌الله صفا در گفتگو با ایسنا با اشاره به طرح استانداردسازی هتل‌های کیش که حدود سه‌سال از تهیه‌ آن می‌گذرد ، اظهار کرد: با توجه به این جریان، سرانجام سه‌ماه پیش تصمیم گرفتیم سه نفر از کارشناسان داخلی دارای مدرک دکتری هتل‌داری را با هزینه‌ی جامعه‌ هتل‌داران کیش استخدام کنیم. در نهایت، 42 هتل این جزیره کارشناسی، استاندارد‌سازی و درجه‌بندی شدند. در اجرای این طرح، نمایندگان معاونت گردشگری کیش، شرکت خدمات گردشگری این جزیره، نماینده‌ اداره‌ بهداشت و معاونت عمرانی سازمان منطقه‌ی آزاد کیش حضور داشتند.

وی یادآور شد: طرح استاندارد‌سازی هتل‌های کیش ، سال 1383 به سازمان منطقه آزاد کیش داده شد.

کارشناسان بخش هتل‌داری برای تهیه‌ی این طرح طبق متون و قوانین بین‌المللی، زمان زیادی صرف کردند و همواره مدعی بوده‌ایم که با استفاده از کارشناسان داخلی می‌توانیم این طرح را اجرا کنیم.در بازنگری ستاره‌ها، به هتل‌هایی که امتیاز‌های کم‌تری کسب کرده بودند، سه‌ماه فرصت داده شد تا نواقص خود را رفع کنند ، چون استاندارد‌سازی و درجه‌بندی هتل‌های این منطقه به هشت‌سال پیش مربوط می‌شد. پس از رفع نواقص، این استاندارد‌ها برای سه‌سال قطعی شدند و اعتبار دارند.

رییس هیأت مدیره‌ جامعه‌ هتل‌داران منطقه‌ آزاد کیش با بیان این‌که در جریان استاندارد‌سازی و درجه‌بندی، اصلا ریزش ستاره نداشتیم، گفت: برای نمونه، اگر در بازبینی‌ها هتلی 400 امتیاز کسب کرده بود، چهار ستاره دریافت کرد. برخی هتل‌ها هم که 380 امتیاز به‌دست آورده بودند، همان چهار ستاره را گرفتند اما برای رفع نواقص ، به این هتل‌ها سه‌ماه فرصت داده شد که در خدمات خود تجدید نظر کنند ، چون در غیر این صورت، ستاره‌ آن‌ها کم می‌شود.

صفا تأکید کرد: در این طرح، تمام معیارهای جهانی استاندارد‌سازی هتل‌ها با در نظر گرفتن شرایط بومی و منطقه ای اعمال شده است. تمام مدیران و کارکنان هتل‌ها موظف شده‌اند، دوره‌های آموزشی را بگذرانند. در سازه‌ هتل‌ نیز به تمام داشته‌های این اماکن توجه شده و نظر مشتری نیز در این طرح کاملا اعمال شده است.

رییس هیأت مدیره‌ جامعه‌ هتل‌داران منطقه‌ آزاد کیش افزود: با وجود آن‌که درجه‌بندی‌ها تا سه‌سال آینده اعتبار دارند ولی در این مدت، بازرسی‌ها مدام انجام می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها