منصوربیگی :

خاطرات رزمندگان ارتش بر موج‌های خاطره نشست

داستان های کوتاهی بر اساس خاطرات افسران ، رزمندگان ارتش ، خانواده های آنها و بازماندگان شهدا در قالب مجموعه «بر موج های خاطره» پس از دریافت مجوز منتشر می شود.
کد خبر: ۳۳۵۳۳۵

ثریا منصوربیگی در گفتگو با مهر درباره  مجموعه کتاب «بر موج های خاطره» گفت: بیش از 100 خاطره از خانواده های شهدا ، جانبازان ، آزادگان و رزمندگان ارتش و خانواده‌های آنها درباره دفاع مقدس در قالب مجموعه کتابی با نام «بر موج های خاطره» روایت می‌شود.

وی افزود: 7 نویسنده که یکی از آنها من بودم این خاطرات را که از سوی ارتش در اختیار موسسه اندیشه ‌ورزان متولی انجام این پروژه قرار گرفته بود، از قالب خاطره به داستان کوتاه در آوردند و در حال حاضر این کتابها برای دریافت مجوز راهی ارشاد شده است.

نویسنده «عشق و هوس» بیان کرد: در هر جلد از این مجموعه تعدادی داستان کوتاه به قلم نویسندگان مختلف این مجموعه آورده می شود و نام شاخص ترین داستان هر کتاب بر روی آن قرار می گیرد.

منصوربیگی با اشاره به اینکه پیش از آغاز نگارش داستان ها دوره آموزشی کوتاهی برای نویسندگان مجموعه برگزار شده است ، عنوان کرد: در این دوره ما با جزئیات بیشتری از جنگ هشت ساله و همچنین اصطلاحات تخصصی نظامی آشنا شدیم و سپس در یک دوره 3 ماهه فشرده نگارش داستان ها را به پایان رساندیم.

وی افزود: برخی از داستان هایی که من نوشته ام عاشقانه های بی تو، شب های ابری ، شب تردید ، گریز ، آخرین صحنه ، کژال ، نوری در تاریکی ، ستاره ای در برکه ای خونین ، یک باور ، حقه ، عاشورا ، زندگی در جریان است حتی در اسارت ، سالهایی که دیر گذشت ، اگر یکبار دیگر و... است که بر اساس داستان «گریز» که ماجرای فرار دو اسیر از زندانهای عراق است یک فیلمنامه نیز نوشته ام.

نویسنده «لذت تلخ» اضافه کرد: همچنین از من خواسته شد به عنوان نویسنده ای که جنگ را از نزدیک ندیده است و تنها خاطراتی را از افرادی که در جنگ بوده اند می خواند یا می شنود اقدامات صدام در طول 8 سال جنگ را تحلیل کنم که در قالب یادداشتی کوتاه در این مجموعه منتشر می شود.

منصوربیگی با اشاره به اینکه در این فاصله همچنین فیلمنامه ای با نام «تلنگر» درباره بمباران شیمیایی سردشت نوشته است ، گفت: در این فیلمنامه اشاره می شود که در دوران جنگ صدام از طریق بمباران شیمیایی کشور ما را آلوده می کرد و امروز با ورود مواد شیمیایی اعتیادآور هجمه جدیدی علیه کشور و جوانان وجود دارد.

این نویسنده عنوان کرد: رمان جدیدی به نام «احساس سرکش» از مدتی پیش در دست نگارش داشتم که به نیمه رسیده است. این رمان یک  اثر عاشقانه  ـ اجتماعی است که از دیدگاهی متفاوت به مسئله اعتیاد می‌پردازد و زندگی معتادانی را روایت می کند که پس از ترک بازهم در جامعه با مشکلاتی روبه رو هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها