فرزند صبح به جشنواره فجر امسال می‌رسد

حالا چند سالی می‌شود که قرار است پروژه سینمایی «فرزند صبح» به جشنواره فجر برسد و این اتفاق نمی‌افتد، اما دیروز محمدرضا شرف‌‌الدین تهیه‌کننده این فیلم از حضور «قطعی» این فیلم در جشنواره فیلم فجر امسال خبر داد. به گفته این تهیه‌‌کننده تنها تبدیل سوپر 35 به 35 باقی‌مانده که اگر بودجه مورد نیاز تامین شود، در خارج از کشور انجام خواهد شد و پیش از این نیز کارهای دیگر نظیر دوبله فیلم و ساخت موسیقی انجام شده است.
کد خبر: ۳۳۳۰۰۹

وی با اشاره به صحبت‌های بهروز افخمی درباره عدم اطلاعش از آماده‌سازی این فیلم گفت: کارگردان به عنوان صاحب اثر حق دارد نظراتش را اعمال کند و امیدواریم ایشان هرچه زودتر برای دیدن فیلم به ایران بیایند و اگر آنچه که کار شده مطلوب نبود، نظرات او را تامین خواهیم کرد.

بهروز افخمی 2 روز پیش به ایسنا گفته بود اگر قرار باشد، مراحل آماده‌سازی «فرزند صبح» زیر نظر من نباشد، ترجیح می‌دهم نام خودم را از فیلم بردارم.

به گفته افخمی با وجودی که فیلمبرداری «فرزند صبح» دو سال و نیم پیش تمام شده، تنها معطلی نمایش این فیلم به دلیل مشکلات مالی است.

فیلم «فرزند صبح» تولد تا 7 سالگی حضرت امام خمینی(ره)‌ و همچنین بخش‌‌هایی از 63 سالگی امام(ره)‌ بعد از 15 خرداد ماه را به تصویر می‌کشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها