کشف 745 کیلو مواد مخدر در استان تهران

فرمانده انتظامی استان تهران از کشف 745 کیلو انواع مواد مخدر در چند عملیات اطلاعاتی پلیس خبر داد و گفت: اعضای این دو باند با انتقال محموله‌های موادمخدر از دیگر استان‌های کشور به استان تهران، قصد توزیع آنها را داشتند که دستگیر شدند. سردار اکبرشاهی، فرمانده انتظامی استان تهران با اعلام این خبر گفت: در پی کشف یک محموله مواد مخدر در اردیبهشت و دستگیری اعضای یک باند قاچاق، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان تهران در ادامه پیگیری‌های اطلاعاتی خود متوجه شدند دو برادر به نام‌های کیوان و کامران با این باند ارتباط داشته و آنها نیز قصد دارند یک محموله سنگین دیگری را با استفاده از خودروی اسکانیا به استان تهران انتقال دهند.
کد خبر: ۳۳۱۴۸۳

وی گفت: با تشدید اقدامات اطلاعاتی مسیر انتقال محموله موادمخدر به استان تهران شناسایی و از سوی ماموران تحت کنترل نامحسوس قرار گرفت تا این که ساعت 6 روز بیست و سوم اردیبهشت خودروی مورد نظر ـ در حالی که دو برادر سرنشین آن بودند ـ در پلیس راه حسن‌آباد مشاهده شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: این خودرو زیر نظر قرار گرفت تا این که ساعت 22 همان روز وقتی برای تخلیه بار وارد یک پارکینگ در اسلامشهر شد، ماموران وارد عمل شدند و در عملیات ضربتی هر دو برادر را دستگیر کردند.

در بازرسی بدنی از متهمان، مقادیری مواد مخدر از نوع کراک کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان تهران با اشاره به این که در بازرسی بدنی از متهمان مقادیری موادمخدر از نوع کراک کشف شد، ادامه داد: متهمان همراه خودروی اسکانیا به پلیس مبارزه با موادمخدر منتقل و در بازرسی از خودرو مقدار 195کیلوگرم حشیش از بین کانتینر و کف تریلر کشف و ضبط شد. وی اظهار کرد: با انجام تحقیقات از برادران متهم دستگیر شده، بلافاصله مالک اصلی محموله به نام یوسف شناسایی و در حالی که برای تحویل موادمخدر در رباط‌کریم منتظر بود، در عملیات ضربتی ماموران دستگیر شد.

با هماهنگی‌های قضایی، در بازرسی از منزل این متهم در مارلیک شهریار، مقدار 10 کیلوگرم حشیش و مقادیری مواد مخدر از نوع تریاک، شیشه و کراک کشف و ضبط شد.

سردار اکبرشاهی با اشاره به این که از اعضای این باند مقدار 205 کیلوگرم حشیش کشف و ضبط شد، گفت: همزمان با پیگیری این پرونده، گروهی دیگر از ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر خبری دریافت کردند مبنی بر این که اعضای باندی قصد قاچاق یک محموله موادمخدر به استان تهران را دارند که بلافاصله با اقدامات اطلاعاتی، خودروی حامل موادمخدر و مسیر تردد آن شناسایی و زیر نظر گرفته شد. فرمانده انتظامی استان تهران اضافه کرد: در ادامه تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس، خودروی مورد نظر با دو سرنشین در شورآباد تهران مشاهده و تحت کنترل قرار گرفت تا این که سرانجام حین تحویل بار به صاحب اصلی آن، سرنشینان آن در عملیات ضربتی از سوی ماموران دستگیر شدند و در ادامه یکی دیگر از همدستان آنها نیز دستگیر شد.

وی تصریح کرد: سه متهم دستگیر شده به نام‌های رسول، ایمان و مهدی همراه خودروی تریلر به مقر پلیس منتقل شدند که در بازرسی از خودروی تریلر مقدار 233 کیلوگرم حشیش و 102 کیلوگرم تریاک کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان تهران یادآور شد: با متلاشی شدن این دو باند، مقدار 540 کیلوگرم موادمخدر از نوع حشیش و تریاک کشف و ضبط شد. تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها