صحرایی اعلام کرد:

رقابت 4 گروه برای خرید بلوک بانک صادرات در بورس

مدیر بازار شرکت بورس اعلام کرد فردا دوشنبه رقابت 4 گروه برای خرید بلوک 5 درصدی بانک صادرات در بورس ادامه می یابد.
کد خبر: ۳۳۱۱۲۲

علی صحرایی در گفتگو با مهر گفت: روز گذشته 3 گروه برای خرید سهام بانک صادرات به رقات پرداختند که امروز یکشنبه با ورود یک خریدار دیگر رقابت ادامه یافت اما با پایان یافتن وقت معاملات ادامه رقابت به فردا دوشنبه موکول شد.

وی گفت: روز گذشته ارزش بلوک 840 میلیون و 150 هزار سهمی این بانک به یکهزار و 310 میلیارد و 634 میلیون ریال رسید که امروز با ادامه رقابت از این قیمت، ارزش آن به 171 تومان رسیده است.

این بلوک سومین بلوک سهام بانک صادرات است که درقالب 25 درصد نقد و باقی اقساط سه ساله در بورس عرضه شده است.

پیش از این دو بلوک 5 درصدی از سهام بانک صادرات به قیمت هر سهم 1424 ریال توسط شرکت روغن نباتی کشت و صنعت ماهی دشت و چهار سهام دار حقیقی خریداری شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها