فارابی برای تولید پروژه «خرمشهر» قدمی برنداشته است

بررسی صحبت‌های معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر مسوولان سینمایی نشان می‌دهد «سینمای دفاع مقدس» یکی از اولویت‌های تیم جدید مدیریتی سینمای کشور است، اما روز گذشته یکی از تهیه‌کنندگان سینمای ایران از عدم حمایت بنیاد سینمایی فارابی از تولید فیلم جدیدش انتقاد کرد.
کد خبر: ۳۲۹۱۲۹

«محمد آخوندی» تهیه‌کننده و مجری طرح پروژه خرمشهر، درباره وضعیت تولید این پروژه که قرار بود به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد آزادسازی خرمشهر با سرمایه‌گذاری بنیادسینمایی فارابی ساخته شود، گفت: تولید این فیلم فعلا در هاله‌ای از ابهام است و باید از بنیاد سینمایی فارابی در این باره پرسش شود.

وی افزود: ما جواب روشنی از فارابی درباره وضعیت تولید پروژه «خرمشهر» نگرفته‌ایم و توضیحی داده نشد که دلیل بی‌توجهی به این کار، بودجه است یا چیز دیگر و چون من اطلاعی درباره دلایل آن ندارم، بهتر است پاسخی ندهم.

فیلم «خرمشهر» قرار بود به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد آزادسازی خرمشهر با سرمایه‌گذاری بنیادسینمایی فارابی ساخته شود. این فیلم قرار بود در 10 اپیزود و با حضور 10 کارگردان به مرحله تولید برسد ولی علی‌رغم نزدیک شدن به سالروز بیست‌و‌هشتمین سالگرد آزادی خرمشهر، هنوز به مرحله تولید نرسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها