رئیس قوه قضاییه:

در برخورد با سران فتنه تابع سیاست‌های رهبری هستیم

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر این که این قوه همواره وظایف قانونی خود را به نحو احسن انجام می‌دهد، گفت: اگر مسوولی فراخوانده شدن به دادگاه را برای خود ناخوشایند می‌خواند این تقصیر ما نیست. به گزارش فارس، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در همایش گردهمایی معاونان و مدیران کل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان این ‌که متاسفانه علاوه بر دشمنان خارجی، برخی دوستان نیز نسبت به قوه قضاییه ظلم می‌کنند، به نامه 175 نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس قوه قضاییه اشاره کرد و افزود: این مایه تاسف است که نمایندگان مجلس نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه نوشته و در آن گفته‌اند که چرا دستگاه قضا نسبت به برخورد با سران فتنه امروز و فردا می‌کنند و عده‌ای نیز در مجلس راه بیفتند و برای این نامه امضا جمع کنند.
کد خبر: ۳۲۹۱۰۶

لاریجانی با تاکید بر این ‌که قوه قضاییه در برخورد با فتنه‌گران به هیچ وجه امروز و فردا نکرده است، تصریح کرد: ما هم در شناخت فتنه و هم سران آن و هم جرم آنها با صراحت اعلام نظر کرده و هیچ تردیدی هم به خود راه ندادیم، اما باید بدانند که قوه قضاییه همواره در راستای سیاست‌های کلان نظام جمهوری اسلامی قدم برمی‌دارد.وی با بیان این ‌که طبق اصل 157 قانون اساسی، قوای سه‌گانه کشور زیرنظر رهبری عمل می‌کنند، گفت:‌ البته نمی‌خواهم هر آنچه را که در دستگاه‌ها صورت می‌گیرد به رهبر انقلاب منتسب کنم، اما من خودم به برخی از این نمایندگان با صراحت تذکر و توضیح دادم اما متاسفانه دوباره برخی از این حرف‌ها می‌زنند.

لاریجانی ادامه داد: حتی از برخی شنیده‌ام که این حرف‌ها را برای بسترسازی و به اصطلاح کمک به دستگاه قضایی می‌زنند که باید به آنها بگوییم ما کار خود را به خوبی بلدیم و اهل امروز و فردا کردن هم نیستیم که این آقایان بخواهند به ما کمک کنند و ما در برخورد با سران فتنه هیچ خوفی نداریم.

وی تصریح کرد: برخی گفته‌اند که چرا دستگاه قضایی به شکایت سران فتنه از مطبوعات و رسانه‌ها توجه کرده و افراد انقلابی را به دادگاه می‌کشاند. رئیس قوه قضاییه افزود: به جز یکی دو مورد که به دلیل خلأ قانونی صورت گرفت و من نیز به آن اعتراض داشته و گوشزد کردم، این فراخواندن‌ها به خاطر شکایت فتنه‌گران نبود. برای مثال مسوول قبلی ایرنا که علیه فتنه‌گران و در خط رهبری نیز حرکت می‌کند که جای تشکر دارد، مرتکب تخلف قانونی شد و همه باید بدانند که هیچ‌کس حق توهین به سران قوا را ندارد و عدالت مربوط به همه است.

لاریجانی با تاکید بر این‌ که قوه قضاییه در خط ولایت حرکت می‌کند و در مشی خود نیز هیچ تغییری نمی‌دهد، اظهار کرد: تمام مسوولان باید مسوول کارها و رفتار خود باشند، همه در برابر قانون یکسانند و اگر خود بنده هر کجا متهم شوم با پای خود برای دفاع به دادگاه خواهم رفت و اگر مسوولی را یافتیم که مرتکب خطا شده است باید او نیز پاسخگوی تخلف خود باشد. وی با اشاره به جدیت قوه قضاییه در برخورد با پرونده‌های مفاسد اقتصادی نیز تاکید کرد: ما در این خصوص جدی هستیم اما سیاسی‌کاری و کار تبلیغاتی نمی‌کنیم بلکه این کار را بنا به وظیفه خود انجام می‌دهیم و اهل سر و صدا کردن نیستیم. رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: هیچ‌کس حق ندارد از دوستان، نزدیکان و هم‌حزبی‌های خود بی‌جهت در برابر قانون دفاع کند و این عادلانه نیست چرا که اگر دوستان و نزدیکان ما هم مرتکب خلاف شدند باید پاسخگو باشند.

لاریجانی افزود: این‌گونه نامه‌پراکنی‌ها ولو برای کمک به ما باشد، به ضرر دستگاه قضایی است و ما توقع نداریم در مجلس عده‌ای راه بیفتند و امضا جمع کنند.

وی تصریح کرد: از طرف دیگر فتنه‌گران که بزرگ‌ترین مجرم کشور هستند و با ادعای بزرگ تقلب در انتخابات می‌خواستند جریان انتخابات را عوض کنند امروز دلسوز مبارزه با مفاسد اقتصادی شده‌اند و در سایت‌های خود حرف‌هایی می‌زنند که دروغ ‌بودن آن مثل روز روشن است. رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: برخی از این افراد در سایت‌های خود گفته‌اند قوه قضاییه در این باره سکوت کرده که من به آنها می‌گویم چه سکوتی؟ مگر قرار است ما هم مثل سایت‌های شما به مردم دروغ بگوییم؟ لاریجانی افزود: یکی از این دروغ‌ها آن بود که گفتند رهبر انقلاب در حکمی به بنده فرموده‌اند که پیگیر مفاسد اقتصادی نباشم و من به همین دلیل سکوت کرده‌ام چه دروغی بزرگ‌تر از آن؟

وی گفت: این افراد با این دروغ‌هایی که می‌گویند توقع دارند مردم نیز به سمت آنها اقبال نشان دهند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب همواره به طور قطع در برخورد با مفاسد تاکید کرده‌ا‌ند، اما فرمودند برخوردی که موجب تضعیف نظام می‌شود، صورت نگیرد.

لاریجانی ادامه داد: ‌اگر فتنه‌گران می‌خواهند با این اعمال ما را علیه مجلس و دولت تحریک کنند در اشتباه محض به سر می‌برند. شاید ما در روابط‌ ‌مان با قوای دیگر گلایه‌هایی داشته باشیم، اما در جایی که لازم است، تمام قد از دولت که یک دولت قانونی است و مجلس شورای اسلامی حمایت کامل می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها