مصوبات ویژه عشایر در سفر هیات دولت به کهگیلویه و بویراحمد

سه مصوبه در سومین سفر استانی هیات دولت به کهگیلویه و بویر احمد برای عشایر استان تصویب شد.
کد خبر: ۳۲۷۷۷۷

به گزارش واحد مرکزی خبر ، قائم مقام سازمان امور عشایر در یاسوج گفت : این مصوبات درباره اجرای طرح اسکان عشایر در مناطق آبَلَون لوداب ، مور زرد زیلایی و دشت گل گچساران با جمعیتی بیش از 180 خانوار است.

میر ولی صفرزاده با بیان اینکه با تامین آب این مناطق از طریق آبیاری نوین ، تولیدات کشاورزی و عشایر ، سه برابر حجم فعلی می شود ، افزود : این طرح ها در حدود800 هکتار ، از اراضی این مناطق اجرا می شود.

وی گفت : این طرح با اعتباری بیش از 45 میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر سوم هیات دولت به کهگیلویه و بویر احمد ، تا سه سال آینده اجرا می شود.

صفرزاده افزود : پس از تامین آب ، اراضی بین عشایر توزیع و مراحل احداث باغ، زراعت و ساخت مسکن آغاز می شود.

قائم مقام سازمان امور عشایر کشور گفت : این طرح ها با هدف جلوگیری از مهاجرت به شهرها ، ارتقاء سطح درآمد ، استفاده از توانمندیهای موجود عشایر و حفظ منابع طبیعی انجام می شود.

رئیس جمهور در شصت و نهمین سفر استانی و در دور سـوم به همـراه اعضـای هیات دولت، چهارشنبه گذشته به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد.

در نخستین سفر هیات دولت به کهگیلویه و بویراحمد در فروردین 85 ، 184 مصوبه و توافق نامه ( 148 مصوبه و 36 توافق نامه ) با برآورد اعتباری 590 میلیارد ریال به تصویب رسید و در سفر دوم رئیس جمهور و هیأت دولت به این استان در دهم مرداد 87 نیز 185 مصوبه و توافق ( 176 مصوبه و 9 توافق نامه )‌ تصویب شد.

استان کهگیلویه و بویراحمد با 700 هزار نفر جمعیت در جنوب غربی کشور قرار دارد و حدود 13 هزار خانوار عشایری در این استان زندگی می کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها