ماه نوامبر ، مرگبارترین ماه برای نیروهای امریکایی در عراق

جام جم آنلاین : براساس آمار ارتش امریکا ماه نوامبر مرگبارترین ماه برای نیروهای امریکایی از آغاز تهاجم نظامی به عراق در روز 20 ماه مارس بوده است .
کد خبر: ۳۲۶۲۴

 us2

به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، از ابتدای ماه نوامبر تاکنون 75 سرباز امریکایی در عملیات مختلف در عراق به قتل رسیده اند.
نیمی از سربازان امریکایی که در ماه نوامبر کشته شدند ، در جریان حملات به بالگردهای نظامی امریکا در شهرهای موصل ، فلوجه و تکریت به قتل رسیده اند.

us3

براساس آخرین ارقام منتشر شده توسط استاد ارتش امریکا در بغداد ، از آغاز تهاجم نظامی به عراق تاکنون 436 نظامی امریکایی کشته شده اند که 299 نفر از آنها در جریان درگیری ها به قتل رسیده اند.
علاوه بر این ، 75 نظامی متعلق به سایر کشورها از جمله 52 سرباز انگلیسی و 17 ایتالیایی نیز در عراق کشته شده اند که تعداد تلفات نظامیان کشورهای دیگر از آغاز جنگ به بیش از 500 نفر بالغ می شود.

قتل 2 سرباز امریکایی در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها