نمرات پیش‌دانشگاهی در کنکور امسال لحاظ نمی‌شود

معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: معدل نمرات پیش‌دانشگاهی داوطلبانی که امسال در حال برگزاری امتحانات پیش‌دانشگاهی هستند، در کنکور سراسری 89 لحاظ نمی‌شود. حسین توکلی در گفتگو با ایسنا، با اعلام این‌که نمرات امتحانات دوره پیش‌دانشگاهی دیپلمه‌های سال 88 که امسال در حال برگزاری است، در کنکور سراسری لحاظ نمی‌شود، افزود: فقط معدل دیپلمه‌های نظام جدید به عنوان سوابق تحصیلی در کنکور اعمال می‌شود و معدل امتحانات پیش‌دانشگاهی تاثیری در قبولی آنها ندارد.
کد خبر: ۳۲۵۸۹۴

وی تصریح کرد: اطلاعات مرتبط با سوابق تحصیلی نمرات کتبی امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان برای دیپلمه‌های نظام جدید یکی از سال‌های 84، 85، 86، 87 یا 88، در یکی از رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی یا علوم و معارف اسلامی که توسط وزارت آموزش و پرورش به این سازمان تحویل شده است، در آزمون سراسری اعمال می‌شود.

معاون سازمان سنجش با تاکید بر این‌که سوابق تحصیلی برای کلیه داوطلبانی که دیپلم خود را به غیر از سال‌های 84، 85، 86، 87 یا 88 اخذ کرده‌اند، اعمال نخواهد شد، خاطرنشان کرد: قانون اعمال سوابق تحصیلی برای دیپلمه‌های کارودانش و فنی حرفه‌ای لحاظ نمی‌شود.

توکلی تاکید کرد: منظور از سوابق تحصیلی نمرات کتبی نهایی سال سوم، دقیقا همان نمرات درج شده در ستون انتهایی کارنامه سال سوم تحت عنوان نمرات کتبی نهایی سوم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها