پیش بینی های کارشناسان بر این نکته تاکید دارد که تقاضای جهانی برای نفت در 20سال آینده بیش از 2برابر 20سال گذشته افزایش می یابد و گاز طبیعی به عنوان سوخت برگزیده قرن حاضر، بیشترین رشد را در سبد انرژی خواهد داشت .
کد خبر: ۳۲۵۳۸
به گزارش خبرنگار شانا ، کارشناسان معتقدند ایران به عنوان دومین تولیدکننده نفت در مجموعه کشورهای عضو اوپک ، باید حدود 12درصد از کل افزایش تقاضای جهانی برای نفت را در 20سال آینده تامین کند. طبق برآوردهای کارشناسان ، حدود 58درصد از افزایش تقاضای جهانی نفت را کشورهای حوزه خلیج فارس تامین خواهند کرد و این در حالی است که در 20سال گذشته این کشورها کمتر از 17درصد از افزایش تقاضای نفت را تامین کرده اند.
افزایش بهای نفت
همچنین به گزارش واحد مرکزی خبر ، بهای نفت در بازارهای جهانی روز پنجشنبه به علت کاهش موجودی مخازن نفت و گازوئیل در امریکا افزایش یافت . خبرگزاری رویتر از لندن نیز گزارش داد: بهای هر بشکه نفت خام برنت در پایان معاملات بورس لندن در معاملات مدت دار با 23سنت افزایش به 28دلار و 70سنت رسید. به علت تعطیلی بازار بورس امریکا تا روز دوشنبه به خاطر تعطیلات عید شکرگزاری ، خریدوفروش در بازار لندن به میزان چشمگیری کاهش یافت . دولت امریکا چهارشنبه گذشته اعلام کرد: موجودی مخازن نفت خام این کشور با 9/4 میلیون بشکه کاهش به 289میلیون و یکصد هزار بشکه رسیده که حدود 5درصد از میانگین موجودی این مخازن در 5سال اخیر کمتر است . بهای نفت در چهارشنبه گذشته تحت تاثیر این گزارش ها نیم دلار افزایش یافت . دلالان بازار نفت همچنین در انتظار مشخص شدن نتیجه نشست هفته آینده وزیران نفت کشورهای عضو اوپک هستند.