بوش در بغداد ، یک اقدام تبلیغاتی با دامنه محدود

جام جم آنلاین : جرج بوش رئیس جمهور امریکا در یک سفر غیرمترقبه و در میان تدابیر شدید امنیتی به عراق یا به عبارت بهتر به فرودگاه بین المللی بغداد رفت و شام روز شکرگذاری را با یک واحد از سربازان مستقر در این پایگاه صرف کرد.
کد خبر: ۳۲۵۱۰
به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، در پی این سفر که حدود 2 ساعت طول کشید ، کارشناسان آن را یک اقدام نمادین و برای جلب توجه افکار عمومی امریکا نامیدند.
استفان زونس استاد علوم سیاسی ، متخصص امور خاورمیانه گفت : برای شخصی که در جنگ ویتنام شرکت نکرده است ، دست زدن به این اقدامات تبلیغاتی برای جلب افکار عمومی لازم است.
وی افزود ، لیندون جانسون نیز همین حرکت را در ویتنام انجام داد عکس هایی وجود دارند که جانسون دست سربازان امریکایی را می فشارد.
اما در یک چشم انداز بلندمدت و حتی میان مدت ، این کار کمک چندانی به وی نکرد.

 bush

استفان زونس تاکید کرد ، در واقع ، این دیدار به اندازه ای کوتاه مدت و محرمانه بود که نشانگر شکست عملیات نظامی تاکنون است افرادی که بوش با آنها ملاقات کرد ، امریکایی بودند.
این مساله نشان می دهد ، اوضاع آن گونه که بوش تصور می کرد در عراق مطلوب نیست. جودیت کیپر متخصص امور خاورمیانه در انستیتو روابط خارجی می گوید : دیدار رئیس جمهور از سربازان در یک منطقه جنگی یک اقدام غیرعادی نیست.
تصور نمی کنم این دیدار کمک چندانی به سیاست جرج بوش در عراق بکند.
بوش با اعضای شورای حکومتی عراق در فرودگاه بین المللی بغداد دیدار بسیار کوتاهی داشت اما نتوانست در نقش یک «نجات دهنده» در مقابل مردم عراق ظاهر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها