صدرنشینی؛ هدف مشترک استقلال و ذوب‌آهن در آسیا

استقلال در شب پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در مصاف با الجزیره به فکر حسن ختامی باشکوه است و ذوب‌آهن مقابل الاتحاد می‌خواهد ورزشگاه فولادشهر را عرصه قدرت‌نمایی دوباره خود کند. طبیعتا هم استقلالی‌ها و هم هوادارانشان می‌دانند این پایان راه پرفراز و نشیب لیگ قهرمانان نیست و حتی به قیمت رویارویی با سپاهان در مرحله یک‌هشتم نهایی، باید در بازی امشب که از ساعت 20:15 آغاز می‌شود الجزیره امارات را مقهور کرده و با صعود مقتدرانه از مرحله گروهی، با فراغ بال به تک بازی مرحله یک‌هشتم نهایی در ورزشگاه آزادی بیندیشند.
کد خبر: ۳۲۴۸۵۶

استقلال که در بازی رفت با نتیجه یک‌ بر یک مقابل الجزیره متوقف شد، امشب هیچ بازیکن مصدومی ندارد و با همه قوا برای صدرنشینی می‌جنگد. صمد مرفاوی در نشست خبری پیش از این بازی گفت: هرچند صعود ما مسجل شده، اما در این دیدار برای سرگروهی به میدان می‌رویم.

مرفاوی در مورد حریف بعدی استقلال در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان گفت: برای ما اصلا مهم نیست که در مرحله بعد با چه تیمی بازی می‌کنیم. هر تیمی که باشد برای ما تفاوتی نخواهد داشت و مهم این است که در استادیوم آزادی به عنوان میزبان به میدان برویم.

در دیگر بازی این گروه الاهلی عربستان که به‌واسطه شکست 2 بر یک مقابل استقلال در تهران، حذفش قطعی شده، پذیرای الغرافه قطر است که با 10 امتیاز در رده دوم جدول است.

در همین چارچوب و در گروه دوم نیز ذوب‌آهن، امروز و از ساعت 30/18 در اصفهان پذیرای الاتحاد عربستان است. رقیب عربستانی با 8 امتیاز بعد از ذوب‌آهن 10 امتیازی در رده دوم جدول قرار دارد تا با توجه به بازی آسان بنیادکار ازبکستان مقابل الوحده ته جدولی در تاشکند، ذوب‌آهن کار سختی مقابل الاتحاد در پیش داشته باشد.

شاگردان ابراهیم‌زاده هرچند صعودشان به مرحله یک‌هشتم نهایی قطعی شده، اما در صورتی که امروز مقابل الاتحاد تن به شکست بدهند در دور بعد باید در عربستان مقابل الهلال نامدار قرار بگیرند؛ دیدار سختی که به هیچ عنوان برای نماینده فوتبال ایران خوشایند نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها