جلیلی در دیدار وزیرخارجه‌ برزیل تاکیدکرد:

همکاری کشورهای جنوب در خلع سلاح جهانی

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: همکاری در موضوعاتی چون مطالبه خلع سلاح قدرت های هسته ای فرصتی برای تقویت همکاری کشورهای جنوب است.
کد خبر: ۳۲۳۸۸۸

به گزارش ایسنا، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دیدار سلسو آموریم ـ وزیر امور خارجه‌ برزیل و هیات همراه وی، با تاکید بر لزوم تقویت همکاری‌های جنوب، دفاع از حقوق مشروع ملت‌ها برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را بستر مناسبی برای این همکاری‌ها ارزیابی کرد.

در این دیدار که صبح امروز دوشنبه انجام شد، جلیلی با اشاره به مناسبات عادلانه در جهان و رفتارهای تبعیض‌آمیز برخی کشورهای غربی، گسترش همکاری‌های ایران و برزیل و دیگر کشورهای هم‌سو را دارای چشم‌انداز مثبتی ارزیابی کرد که در روند تحولات جهانی موثر خواهد بود.

وزیر امور خارجه‌ برزیل نیز با اشاره به عزم برزیل برای تقویت مناسبات دوجانبه با ایران در زمینه‌های مختلف، سفر لولا داسیلوا ـ رییس‌جمهور برزیل به تهران را که اواخر ماه جاری صورت می‌گیرد، با اهمیت و نشانه اراده برزیل برای توسعه‌ روابط با ایران دانست.

سلسو آموریم با اعلام مخالفت برزیل با اعمال تحریم‌های سازمان ملل، اظهار کرد که ما همان چیزی را که برای مردم برزیل می‌خواهیم، برای مردم ایران نیز خواهانیم که همان توسعه‌ فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای است.

وی هم‌چنین ضمن اعلام حمایت قاطع برزیل به عنوان عضو شورای امنیت سازمان ملل از حقوق هسته‌ای ایران، بر لزوم مشارکت فعال ایران در مناسبات بین‌المللی تاکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها