مدارس دخترانه در انتظار 800 میلیارد تومان اعتبار

مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش از تداوم متناسب‌سازی فضاهای آموزشی و پرورشی دختران با رویکرد عفاف و نشاط در سال تحصیلی آینده خبرداد. مهری سویزی در گفتگو با ایسنا افزود: دختران سالم امروز، مادران سالم فردای جامعه را به وجود می‌آورند و فقدان پویایی لازم و وجود فقر حرکتی در دختران عملا نشاط، سلامت، بهداشت روانی و ساختار قامتی آنها را در معرض آسیب و مخاطرات جدی قرار می‌دهد.
کد خبر: ۳۲۳۸۷۱

وی تصریح کرد: چنانچه این مشکلات در طول دوران 12 ساله دانش‌آموزی که دوران رشد و شکل‌گیری اندامی و همچنین رشد و شکل‌گیری رفتاری و شخصیتی است، مورد توجه ویژه قرار نگیرد، آینده جامعه را دچار مشکلات جبران‌ناپذیر و هزینه‌های سنگین خواهد کرد.

سویزی با بیان این‌که تاکنون 10 درصد از مدارس دخترانه محرم‌سازی شده است، گفت: 4 هزار مدرسه عمدتا در مقطع راهنمایی و دبیرستان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند. وی مهم‌ترین دلیل اجرا نشدن کامل طرح را نبود اعتبارات کافی عنوان کرد و افزود: میانگین هزینه طرح شاداب‌سازی و محرم‌سازی حدود 20 میلیون تومان برای هر مدرسه است و اگر 40 هزار مدرسه باقی مانده را در این عدد ضرب کنیم یک اعتبار 800 میلیارد تومانی را می‌طلبد.

مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش در پایان ارتقای بهداشت روحی ـ روانی دختران دانش‌آموز با ایجاد فضاهای مفرح و محفوظ، ارتقای آگاهی مسوولان فرهنگی ـ تربیتی و ایجاد حساسیت و توجه ویژه به امر عفاف و نشاط دانش‌آموزان دختر، ارتقای بهداشت جسمی و ساختار قامتی دختران، رشد هنجارها و عادات درست، تخلیه روانی از هیجانات دوران بلوغ و جوانی،‌ تمرین عملی رعایت ارزش‌های اخلاقی و دینی با توسعه فرهنگ عفاف و نشاط در مدارس دخترانه را از اهدف کیفی این طرح عنوان کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها