"شناسه صنعتی" مبنای فعالیت‌های صنعتی شد

با تصویب کارگروه حمایت از تولید ، از این پس همه دستگاههای اجرایی کشور واحدهای صنعتی را تنها با شناسه صنعتی شناسایی می کنند و خدمات دستگاهها نیز تنها از این طریق ارائه می شود.
کد خبر: ۳۲۱۷۲۴

به گزارش واحد مرکزی خبر، سعید زرندی " مدیرکل دفترآمار و فرآوری داده های وزارت صنایع و معادن " با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز کشور به یکپارچه سازی اطلاعات واحدهای صنعتی و با طراحی پورتال واحد ، از این پس همه دستگاههای اجرایی کشور می توانند با سطوح دسترسی محدود تعریف شده از اطلاعات مورد نیاز استفاده نمایند.

وی افزود: دراین راستا طرح به روز رسانی اطلاعات واحدهای صنعتی در حال اجراست و تمامی واحدهای صنعتی تا پایان فروردین فرصت دارند در این طرح شرکت نمایند.

به گفته زرندی، اقدامات حمایتی دولت از واحدهای صنعتی بر اساس طرح هدفمندی یارانه ها نیز تنها از طریق دریافت شناسه صنعتی امکانپذیر است.

وی تاکید کرد: برای استفاده واحدهای صنعتی از تعرفه های صنعتی و نه تجاری، معافیت های مالیاتی و تسهیلات بانک ها و مصوباتی نظیراستمهال بدهی ، لازم است کلیه واحدهای صنعتی و تولیدی سراسرکشور در این طرح شرکت کنند.

مجری طرح به روز رسانی اطلاعات واحدهای صنعتی همچنین تصریح کرد : تمام واحدهای بدون پروانه بهره برداری ، همچنین صنایع تبدیلی و واحدهای تولیدی و صنعتی که جواز تاسیس دارند اما هنوزبه مرحله تولید نرسیده اند و اصطلاحا "طرح" محسوب می شوند نیز برای استفاده از مزایای این طرح و طرح هدفمندی یارانه ها، می توانند در طرح به روز رسانی اطلاعات واحدهای صنعتی شرکت کنند.

وی تاکید کرد: شناسه صنعتی تنها به واحدهایی تعلق می گیرد که تمام مراحل ثبت نام را به طور کامل انجام دهند و کد رهگیری را دریافت کنند و برای واحدهایی که بعد از اجرای طرح اقدام به دریافت پروانه بهره برداری کنند صدورشناسه صنعتی همزمان باصدور پروانه خواهد بود.

زرندی ادامه داد: پس از دریافت کد رهگیری ، شناسه صنعتی از طریق پست یا سازمان صنایع و معادن استانها به واحدهای صنعتی ارسال می شود.

مدیرکل دفترآمار وفر آوری داده های وزارت صنایع و معادن همچنین از بازدید کارشناسان وزارت صنایع و معادن از واحدهای تولیدی و صنعتی خبر داد و افزود : پس از اتمام مهلت اجرای طرح، واحدهایی که پروانه بهره برداری دریافت کرده اند مورد بازدید کارشناسان وزارت صنایع و معادن قرار می گیرند.

وی تصریح کرد: مسئولیت صحت اطلاعات وارد شده در هر مرحله ای با مدیرواحد تولیدی خواهد بود.

زرندی یاد آور شد : در صورت عدم شرکت واحد تولیدی یا صنعتی در طرح ، آن واحد صنعتی از نظر وزارت صنایع و معادن غیر فعال محسوب می شود و طبق بخشنامه وزیر صنایع و معادن هیچ گونه خدماتی از سوی وزارت صنایع و معادن ، واحدهای تابعه ، سازمان صنایع و معادن استانها ، بانک صنعت و معدن ، شرکت شهرک های صنعتی و نیز بانکها به وی ارائه نمی شود.

زرندی استقبال واحدهای تولیدی و صنعتی و تشکلهای صنعتی را از این طرح خوب ارزیابی کرد و از همه واحدهایی که تاکنون در این طرح شرکت نکرده اند خواست تا آخر فروردین با مراجعه به پورتال وزارت صنایع و معادن http://www.mim.gov.ir و یا «http://amar.mim.gov.ir» اطلاعات مورد نیاز را تکمیل و کد رهگیری دریافت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها