عبدالخالق زاده خبرداد:

بنیاد مستضعفان، ساتا و شستا متقاضیان جدید خرید نیروگاهها

مجری طرح خصوصی سازی صنعت برق گفت: به دلیل کلان بودن قیمت نیروگاههای قابل واگذاری، سازمانهایی همچون بنیاد مستضعفان، شستا، ساتا و سازمان بازنشستگی کشوری برای خرید نیروگاهها اعلام آمادگی کرده‌اند.
کد خبر: ۳۱۹۹۷۴

سیدحسین عبدالخالق زاده در گفتگو با مهر گفت: دولت اجازه دارد که بخشی از نیروگاههای آماده واگذاری را به عنوان برخی بدهی های خود به برخی سازمانها از جمله صندوق بازنشستگی و یا سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح واگذار کند.

مجری طرح خصوصی سازی در صنعت برق افزود: بر این اساس، براساسآخرین مصوبه دولت نیروگاه سیکل ترکیبی گیلان به همراه شرکت مدیریت تولید وابسته به آن به سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح (ساتا) واگذار کرده است.

وی در تحلیل این واگذاری افزود: رقم ارزیابی شده برای واگذاری نیروگاهها رقم کلانی است و ممکن است برخی سازمانها از جمله بنیاد مستضعفان، شستا و سازمان تامین اجتماعی برای خرید نیروگاهها ابراز تمایل کرده اند.

به گفته عبدالخالق زاده، معمولا 15 تا 20 درصد قیمت هر نیروگاه به صورت نقد و مابقی در اقساط 5 ساله دریافت خواهد شد.

وی افزود: براساس اقدامات گذشته مبنی بر واگذاری ده نیروگاه مشمول ماده 27 قانون بودجه، ارزیابی دارایی های ده نیروگاه کشور صورت گرفته و قرار بر برگزاری مزایده و واگذاری این نیروگاه ها بود که متاسفانه به دلیل مشکلات مرتبط با تعهدات قبلی نیروگاهها، این کار به تعویق افتاد.

مجری طرح خصوصی سازی در صنعت برق افزود: امسال در بند (ه) ماده 8 قانون بودجه پیش بینی شده است تا بدهی نیروگاههای که به خزانه و سیستم دولتی بدهکار هستند، با نظر سازمان خصوصی سازی تقسیط شود که این امر زمینه خوبی برای حل مشکل تقسیط بدهی نیروگاهها فراهم می کند و در واگذاری آنها تسریع به عمل می آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها