ترجمه ساده فرمان کورش منتشر می‌شود

عبدالمجید ارفعی، یکی از معدود ایلامی خوانان جهان از چاپ ترجمه عامیانه استوانه منشور کورش در اردیبهشت امسال خبر داد. به گفته ارفعی، پژوهشگر و کارشناس زبان‌های باستانی، کتاب فرمان کورش کاملا بر اساس متن حک‌شده روی استوانه کورش است.
کد خبر: ۳۱۹۵۹۸

وی به فارس گفت: تلاش کرده‌ام در این کتاب کلمات را به صورت مردمی ترجمه کنم و یادداشتی نیز درباره مکان‌ها و جریاناتی که در این منشور آمده است، داشته باشم.

ارفعی یادآور شد: برای نخستین بار در سال 58 نیز کتابی تحت عنوان فرمان کورش به چاپ رسانده‌ام اما اطلاعات آن کتاب بسیار محدود بود، در کتاب فرمان کورش جدید علاوه بر متن کامل استوانه کورش، مقدمه طولانی درباره گل‌نوشته‌ها آمده است.

ارفعی زمستان سال گذشته نیز کتابی تحت عنوان گل‌نوشته‌های تخت جمشید به چاپ رساند که به خاطر نگارش آن توانست جایزه کتاب سال 1388 را از آن خود کند.

وی مسلط بر زبان اوستایی و پهلوی است و از معدود ایلام‌شناسان جهان به شمار می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها