خاطره خوش آنچلوتی از اولدترافورد

تقریبا 7 سال پیش بود که کارلو آنچلوتی در ورزشگاه اولدترافورد با تیم میلان در فینال مسابقات لیگ قهرمانان مقابل یووه ایستاد و در ضربات پنالتی این تیم را شکست داد و به مقام قهرمانی رسید.
کد خبر: ۳۱۹۱۴۹

این آخرین خاطره او از حضور در این ورزشگاه است و آنچلوتی امیدوار است در بازگشت به تئاتر رویاها بتواند این بار قهرمانی چلسی را با پیروزی بر من یونایتد مسجل کند. در حال حاضر یونایتد با یک امتیاز اختلاف نسبت به چلسی در صدر جدول است، اما این مربی ایتالیایی مطمئن است موفقیت در بازی امروز می‌تواند راه را برای رسیدن به جام قهرمانی و بازگشت آن به غرب لندن هموار کند‌:‌ «به نظرم سرنوشت در دست برنده این مسابقه است، هر چند که بازی‌های دیگری هم در راه است. ما در بیشتر زمان این فصل در صدر جدول بودیم، ولی حالا یونایتد صدرنشین است و آرسنال هم با فاصله اندکی ما را تعقیب می‌کند. خیلی دشوار است از هم اکنون قهرمانی را به تیمی نسبت داد، اما امیدوارم ما زودتر از دیگران به خط پایان برسیم. همیشه گفته‌ام قهرمانی این فصل در روز آخر مشخص می‌شود، اما بازی امروز مهم‌ترین بازی ماست. البته شرایط تیم ما هم خوب است و شانس زیادی برای پیروزی داریم.

با این همه آنچلوتی نتوانست در کنفرانس خبری آخر خود شادی‌اش را از مصدومیت وین رونی پنهان کند. رونی در بازی با بایرن‌مونیخ از ناحیه زانو مصدوم شد و 4 تا 6 هفته از میادین دور خواهد بود. آنچلوتی درباره این مصدومیت گفت: «همه می‌دانند رونی تا چه اندازه برای یونایتد مهم است، او بازیکن فوق‌العاده‌ای است و فصل رویایی را پشت‌سر گذاشته، این مصدومیت می‌تواند برای ما امتیازی باشد ولی گاهی اوقات تیمی که بازیکن مهمی را از دست داده بیش از توان واقعی‌اش در میدان حاضر می‌شود و ما باید مراقب این موضوع باشیم. یونایتد تجربه و بازیکنان مورد نیاز برای جبران نبود او را دارد، هر چند من از اتفاقی که برای رونی افتاده متاسفم، اما بدون او بازی برای ما ساده‌تر خواهد بود.

در همین حال جان تری، کاپیتان جنجالی چلسی در هفته‌های اخیر درباره این بازی گفت: ما باید روند بازی‌های اخیرمان را ادامه بدهیم و از این موقعیت استفاده و فاصله‌مان را با یونایتد در صدر جدول بیشتر کنیم. این بازی دشواری خواهد بود و شیوه‌ای که ما سال قبل در آنجا بازی کردیم و باختیم اصلا منطقی نبود. ما باید با اعتماد به نفس در اولدترافورد حاضر شویم و خاطره شکست 3 صفر را از یاد ببریم.بازی منچستریونایتد و چلسی ساعت 15/17 امروز به وقت تهران برگزار می‌شود.

امیر نوری‌زاده/ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها