در روز طبیعت صورت می گیرد

استقرار آتش نشانان تهران در 70 پایگاه موقت

آتش‌نشانان تهران در روز طبیعت با استقرار در بیش از 70 پایگاه موقت و سیار نقاط مختلف کلانشهر تهران آماده ارائه خدمات ایمنی به شهروندان هستند.
کد خبر: ۳۱۸۵۱۶

به گزارش مهر، سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به منظور افزایش ضریب ایمنی و آرامش خاطر هر چه بیشتر شهروندان و همچنین ارائه خدمات به موقع و مطلوب به شهروندان اقدامات ویژه ای را به اجرا می‌گذارد.

بر اساس برنامه ریزی‌های انجام گرفته آتش‌نشانان تهران در روز طبیعت با در اختیار داشتن تجهیزات ایمنی و ده‌ها دستگاه خودرو و موتورسیکلت آتش‌نشانی و نجات آماده خدمت به شهروندان هستند.

آتش‌نشانان تهران در روز طبیعت با استقرار در 70 پایگاه موقت و سیار در خیابان‌ها و تقاطع‌های اصلی شهر، پارک‌ ها ، بزرگراه‌ها و دیگر مناطق شهری از جمله مراکز فرهنگی و تفریحی، محدوده کلانشهر تهران را در پوشش ایمنی خود دارند.

علاوه بر این ایستگاه‌های آتش‌نشانی مناطق مختلف تهران در روز طبیعت نیز همچون روزهای دیگر سال فعالیت‌ها و برنامه‌های عادی خود را انجام می‌دهند و آتش‌نشانان حاضر در این ایستگاه‌ها برای اجرای عملیات امداد و نجات در صحنه حوادث احتمالی آمادگی کامل دارند.

بیش از 30 پارک، 13 بزرگراه، 10 خیابان اصلی و 10 میدان بزرگ شهر از جمله محل‌های استقرار پایگاه‌های موقت و سیار آتش‌نشانی تهران در روز طبیعت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها