مردان شیاد به بهانه فروش گنجینه قلابی کلاهبرداری می‌کردند

2 مرد که به بهانه فروش اقلامی از یک گنجینه قلابی چند هزار ساله، از یک شهروند تهرانی کلاهبرداری کرده بودند، تحت تعقیب قرار گرفتند. به گزارش «جام‌جم»، هفته گذشته مردی پس از خارج شدن از محل کار خود، به خانه‌اش واقع در یکی از محله‌های غرب تهران بازگشت. دقایقی از حضورش در خانه نگذشته بود که یکی از اقوام به عنوان مهمان به دیدنش آمد. مرد مهمان پس از گفتگو با صاحبخانه ادعا کرد که 2 نفر از دوستانش در جریان حفاری یک تپه متروکه در یکی از روستاهای کشور، یک گنجینه قدیمی کشف کرده‌اند و قصد فروش آن را دارند. مرد صاحبخانه با شنیدن حرف‌های مهمان خود، از او 2 روز مهلت خواست تا پاسخ خود را مبنی بر خرید اقلامی از گنجینه قدیمی به وی اطلاع دهد.
کد خبر: ۳۱۷۹۷۱

او پس از 2 روز با این آشنای خانوادگی تماس گرفت و از او خواست قرار ملاقاتی با فروشندگان بگذارد.

چند روز بعد، شهروند تهرانی برای ملاقات با فروشندگان به خانه فامیل خود رفت.

وی پس از گفتگو با فروشندگان متوجه شد که گنجینه، قدمتی چندین هزار ساله دارد و تاکنون آنها برخی از اقلام را به ده‌ها نفر فروخته و همگی از معامله‌ها راضی بوده‌اند. این مرد با شنیدن این حرف‌ها، از فروشنده خواست یکی از اقلام گنجینه را قبل از معامله، به وی نشان دهد که آنها از این کار خودداری کردند.

آنها ادعا کردند که فقط می‌توانند برای حسن اعتماد کار، یک عدد سی‌دی مربوط به تصاویر گنجینه را به او نشان دهند و بابت نشان دادن آن، 2میلیون تومان دریافت می‌کنند.

سی‌دی که 2 میلیون تومان آب خورد

مرد خریدار قبول کرد و با تحویل گرفتن سی‌دی به خانه‌اش بازگشت تا روز بعد 30 میلیون تومان دیگر به فروشندگان بپردازد و در قبال آن، سنگ‌های قیمتی فالگیری، سکه‌های قدیمی و یک مجسمه را تحویل بگیرد.

مرد تهرانی وقتی سی دی مربوط به گنجینه قدیمی را نگاه کرد، متوجه شد که تصاویر ثبت‌شده در آن، اقلام قیمتی فراوانی را نشان می‌دهد. چند بار سی‌دی مربوطه را مشاهده کرد و تصمیم گرفت با آنها معامله کند. به این ترتیب، به خانه مرد واسطه رفت و 10 میلیون تومان به او پرداخت کرد و قرار شد یک ساعت بعد، بقیه پول‌ها را بپردازد و از فروشندگان اقلام درخواستی را تحویل بگیرد. اما ساعتی بعد، وقتی پول‌ها را به خانه آشنای خانوادگی برد، معلوم شد وی به طرز مرموزی ناپدید شده و خانواده‌اش از او خبری ندارند.

مالباخته وقتی موفق به یافتن وی و فروشندگان نشد، به شعبه پنجم بازپرسی دادسرای ناحیه 5 تهران مراجعه و از آنها شکایت کرد. با تشکیل پرونده قضایی در این خصوص، 3 مرد شیاد تحت تعقیب قرار گرفتند و جستجو برای یافتن آنها ادامه یافت تا این‌که چند روز قبل آشنای خانوادگی که یکی از متهمان بود، در یکی از بوستان‌های شهر شناسایی و دستگیر شد. با انتقال این مرد به نام وحید به اداره پلیس تهران، وی مورد بازجویی قرار گرفت و اعتراف کرد. متهم پرونده در اظهاراتش به پلیس گفت: از تقلبی بودن گنجینه مکشوفه بی‌اطلاع بودم. وقتی دوستانم پول‌ها را از من گرفتند، به بهانه تحویل چند قلم از گنجینه قدیمی به خریدار، خانه‌ام را ترک کردند و متواری شدند، گمان می‌برم آنها کلاهبردارند. بنابراین گزارش، برای این مرد قرار قانونی صادر شد و تحقیقات برای یافتن متهمان فراری و برملا شدن دیگر جرایمشان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها