فدراسیون فوتبال با وجود حمایت از افشین قطبی، از مذاکره با گزینه‌های خارجی غافل نیست

کفاشیان: سرمربی ایران در جام جهانی 2014 خارجی است

تا پیش از این، قرار بود افشین قطبی تا جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم ملی باقی بماند تا اگر عملکردش در دوحه 2011 قابل توجه بود، قراردادش تا پایان جام‌جهانی 2014 تمدید شود. اما دیروز علی کفاشیان عنوان کرد سرمربی تیم ملی ایران در جام‌جهانی 2014 خارجی خواهد بود تا با این اظهار نظر مشخص شود تنها حامی جدی افشین قطبی در فدراسیون فوتبال هم از مواضعش عقب‌نشینی کرده است.
کد خبر: ۳۱۷۴۵۸

رئیس فدراسیون فوتبال که طی هفته‌های گذشته کمتر صحبت می‌کرد، دیروز بار دیگر با صحبت‌هایش توجه همه اهالی فوتبال را به خود جلب کرد تا روزهای آرام فدراسیون در روزهای پایان سال، بار دیگر ملتهب شود.

کفاشیان بدون آن‌که مذاکره با سرمربی ترکیه‌ای را برای حضور در تیم ملی تکذیب کند، درباره شایعاتی که در یکی، دو روز اخیر، در خصوص احتمال برکناری افشین قطبی شنیده شد، گفت: «در حال حاضر با قدرت از قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی حمایت می‌کنیم، اما عملکرد وی را در بازی‌های آینده بدقت ارزیابی خواهیم کرد و اگر حس کردیم کادر فنی تیم ملی نیاز به تغییر دارد، آن موقع برای آن تصمیم‌گیری می‌کنیم. از این رو اگر اکنون مذاکره‌ای با مربیان ترک انجام شود، برای جام‌جهانی آینده است!»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها