نهاوندیان: ایران برای بازار گشایی در بازار جهانی، چاره‌ای جز جذب سرمایه گذاران خارجی و تولید مشترک با آنها ندارد

اختصاص فقط 2 بند برنامه پنجم به سرمایه‌گذاری خارجی

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با انتقاد از توجه اندک دولت در برنامه پنجم توسعه به سرمایه‌گذاری خارجی، گفت: بازارگشایی در دنیا تنها با اختصاص 2 بند در برنامه 5 سال آینده توسعه کشور میسر نمی‌شود. محمد نهاوندیان در این باره به مهر گفت: از نکات موثر در سیاست‌های تجاری ایران ظرف سال‌های آینده، توجه به رابطه صادرات با سرمایه‌گذاری خارجی است. بر این اساس، ایران برای بازارگشایی در بازار جهانی، چاره‌ای جز جذب سرمایه گذاران خارجی و تولید مشترک با آنها ندارد.
کد خبر: ۳۱۶۸۸۹

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: متاسفانه در برنامه پنجم توسعه توجه کمی به این موضوع صورت گرفته و تنها 2 بند از لایحه برنامه پنجم توسعه به سرمایه‌گذاران خارجی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی، تنها سهل کردن ثبت شرکت‌های خارجی در ایران و اصلاح اساسنامه سازمان سرمایه‌گذاری خارجی کار را پیش‌نمی‌برد، این درحالی است که برای سوق دادن سرمایه‌های سرگردان به سمت اقتصاد ملی، در دنیا رقابتی جدی میان کشورها شکل گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها