نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل مدعی شد؛

اسرائیل و آمریکا در حال آماده‌سازی حمله به ایران هستند

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد اظهار داشت؛اسرائیل و آمریکا در حال آماده‌سازی برنامه حمله نظامی به ایران هستند.
کد خبر: ۳۱۶۴۵۲

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری آذربایجانی "فرست نیوز "، "گابریلا شالو "، نماینده دائم رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد، اظهار داشت، اسرائیل و آمریکا حمله نظامی به ایران را آماده می‌کنند.

شالو در جریان گفتگو با خبرنگاران خارجی گفت، زمان تجرد ایران به پایان رسیده است و دو انتخاب باقی مانده که یکی بدتر از دیگری است؛ یا تهران اجازه می‌دهد سلاح هسته‌ای تولید نشود و یا تاسیسات هسته‌ای این کشور مورد حمله قرار می‌گیرد.

این دیپلمات رژیم صهیونیستی ابراز امیدواری کرد، تحریم‌ها و اقدامات دیپلماتیک به حل این مسئله کمک می‌کند و در ضمن خاطرنشان کرد، سازمان اطلاعاتی اسرائیل دائما اتفاقات حول رآکتورهای ایران را دنبال می‌کند.

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد در پایان مدعی شد: ما می‌دانیم که برنامه هسته‌ای ایران به پایان می‌رسد و می‌خواهیم خاطر نشان کنیم که ایران نه تنها ما، بلکه همه جهان را تهدید می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها