مبارک:

البرادعی محدودیتی برای شرکت در انتخابات مصر ندارد

رئیس جمهور مصر در نشست خبری مشترک با صدر اعظم آلمان اعلام کرد که محمد البرادعی مدیرکل سابق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی محدودیتی برای شرکت در انتخابات آتی ریاست جمهوری در مصر ندارد.
کد خبر: ۳۱۵۴۵۲

به گزارش فارس ، حسنی مبارک رئیس جمهور مصر در نشست خبری مشترک با آنگلا مرکل ، صدراعظم آلمان در «برلین» با اشاره به عدم تغییر قانون اساسی مصر دست‌کم تا انتخابات ریاست جمهوری آتی این کشور گفت: هیچ‌گونه محدودیتی در خصوص مشارکت «محمد البرادعین مدیرکل سابق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روند سیاسی مصر وجود ندارد و او می‌تواند براساس قانون اساسی به هر حزب سیاسی که می‌خواهد بپیوندد.

وی گفت: البرادعی می‌تواند به عنوان نامزد مستقل در انتخابات شرکت کند، اما در هر صورت باید به قانون اساسی پایبند باشد.

رئیس جمهور مصر در پاسخ به این سوال یک روزنامه‌نگار آلمانی مبنی بر اینکه قاهره با البرادعی (67) ساله بعنوان یک قهرمان ملی چگونه رفتار خواهد کرد ، گفت: مصر نیازی به قهرمان ملی ندارد زیرا تمام مردم مصر قهرمان ملی هستند.

این در حالی است که البرادعی مدیرکل سابق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که با پایان دوره فعالیتش به قاهره بازگشته در شروطی هفت‌گانه ، تغییر در قانون اساسی، پایان حالت فوق‌العاده و برگزاری انتخابات آزاد بدون محدودیت ‌های موجود برای نامزدهای ریاست ‌جمهوری مصر را خواستار شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها