میزان تولید آبزیان در ‌آذربایجان شرقی 2 برابر شده است

مدیر شیلات آذربایجان شرقی گفت: میزان تولید انواع آبزیان در پایان برنامه سوم 1620 تن بود که این رقم با برنامه ‌ریزی‌های انجام شده و استفاده مناسب از منابع آب امسال به 3200 تن رسیده است.
کد خبر: ۳۱۴۷۶۴

به گزارش ایسنا، حسن آخوندی با اشاره به میزان تولید محصولات آبزی‌ پروری در استان اظهار داشت: این میزان در پایان برنامه سوم 1620تن بود که با برنامه ‌ریزی‌های منسجم توسعه‌ای و استفاده بهینه از منابع آب کشاورزی، این رقم را به سقف 3200 تن در پایان برنامه چهارم رسانده است.

وی در ادامه از روند پیش‌ بینی وضع تولید آبزی‌ در جهان خبرداد و گفت: روند رشد جمعیت، کاهش ذخایر دریایی و افزایش تقاضای جهانی برای مصرف آبزیان، توسعه آبزی ‌پروری در آب‌های داخلی را به عنوان یک ضرورت مطرح ساخته است و پیش‌ بینی می‌شود تا 20 سال آینده در دنیا حدود 50 درصد آبزیان مورد تقاضا از طریق آبزی ‌پروری تامین شود.

آخوندی هم‌چنین از پیش‌بینی تولید محصولات آبزی‌ پروری در برنامه پنج ساله پنجم، ششم و هفتم در استان خبر داد و گفت: با برنامه ‌ریزی‌های انجام یافته، تولید محصولات آبزی ‌پروری در استان در پایان برنامه پنجم به 6 هزار تن، در پایان برنامه ششم به 8 هزار تن و در افق چشم‌انداز به 16 هزار تن افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: صنعت شیلات در استان آذربایجان شرقی، صنعتی نوپا محسوب می‌شود و مدیریت شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان اهتمام خاص برای توسعه آن در شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی داشته و با دقت موانع و مشکلات تولیدکنندگان را بر طرف و سعی در نهادینه کردن آن در این خطه از خاک کشور اسلامی را دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها