کمی از سیاست

باهنر : برخی خواص از سرمایه نظام سوء استفاده کردند

فارس: محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: برخی خواص که به سوابق انقلابی خود و نزدیکی به امام(ره) ‌افتخار می‌کردند، از سرمایه‌ای که نظام به آنها عطا کرده بود، سوءاستفاده و همسو با دشمنان حرکت کردند. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نشستی خبری افزود: گروهی از خواص در جریان حوادث بعد از انتخابات و با دعوت‌هایی که از سوی رهبری و مردم صورت گرفته بود، مواضع خود را تغییر دادند؛ ولی چند نفر از آنها برنگشتند و مسیری را دنبال کردند که چیزی جز عذاب دربر نداشت و قوه قضاییه باید تکلیف این عده را مشخص کند.
کد خبر: ۳۱۳۳۱۴

باهنر خاطرنشان کرد: ما تابع احکام مقدس اسلام، امام و رهبری هستیم و بحث جذب حداکثری و دفع حداقلی برای ما به عنوان یک سیاست راهبردی مطرح است؛ اما این مساله به این معنا نیست که از خطای برخی افراد چشم‌پوشی کنیم و مجرمانی را که در خلاف مصالح و منافع ملی حرکت می‌کنند، مورد بخشش قرار دهیم و کاری کنیم که این عده احساس امنیت کنند.

تاکید رئیس‌جمهور بر همبستگی ایران و لبنان

ایسنا: رئیس‌جمهور در گفتگوی تلفنی با همتای لبنانی خود و دبیرکل حزب‌الله لبنان، بر همبستگی ملت ایران با مردم لبنان تاکیدکرد.احمدی‌نژاد در گفتگو با میشل سلیمان، رئیس‌جمهور لبنان گفت: بدون تردید رژیم صهیونیستی با همبستگی موجود میان لبنان، سوریه و دیگر کشورهای دوست ضربات سنگینی را متحمل خواهد شد و البته امیدواریم عاقلانه رفتار کرده، خود را به خطر نیندازند.

وی همچنین در تماس تلفنی با سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان بر ضرورت حفظ آمادگی در مقابل تهدیدات احتمالی رژیم صهیونیستی تاکید کرد و افزود: باید آمادگی در سطحی باشد که اگر بخواهند اشتباه گذشته را تکرار کنند، کارشان یکسره شود و منطقه برای همیشه از شر آنها نجات پیدا کند و در این زمینه ملت ایران در کنار ملت‌های منطقه و لبنان قرار دارند.

خطیب جمعه تهران: راهپیمایی 22 بهمن فتح‌الفتوح بود

واحد مرکزی خبر: امام جمعه موقت تهران با اشاره به راهپیمایی گسترده مردم در 22 بهمن گفت: 8 ماه فتنه‌گری کردند تا نتیجه‌اش را 22 بهمن بگیرند، اما حماسه باشکوه مردم امسال فتح‌الفتوح بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی در خطبه‌های نمازجمعه با اشاره به پیام‌های راهپیمایی 22 بهمن افزود: نخستین پیام این است که مردم وفاداری خود را به نظام اسلامی نشان دادند و اعلام کردند با این نظام همراهند و با هیچ ترفندی از آن جدا نمی‌شوند.

کلینتون: آمریکا طرحی برای اقدام نظامی علیه ایران ندارد

ایرنا: هیلاری کلینتون وزیرخارجه آمریکا اعلام کرد، این کشور هیچ طرحی برای اقدام نظامی علیه برنامه‌های هسته‌ای ایران ندارد.

وی در گفتگو با تلویزیون العربیه اظهار کرد: روشن است که ما نمی‌خواهیم ایران به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شود ولی هیچ برنامه‌ای فراتر از رفتن به سوی تحریم‌های بیشتر نداریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها