رئیس سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت : دانش آموزان نوبت دوم در ماه مبارک رمضان زودتر تعطیل می شوند تا بتوانند افطار را کنار خانواده خود باشند.
کد خبر: ۳۰۹۱۰
جواهری پور در گفتگو با ایسنا افزود: بر این اساس در مدارس دو نوبته ، ساعات تفریح نوبت اول فشرده می شود. وی همچنین با تاکید بر ایجاد نشاط و شادابی در مدارس از سوی مسوولان واحدهای آموزشی گفت : معلمان و مسوولان مدارس باید از برگزاری آزمون های مکرر، آموزش مطالب سخت و خستگی آور و ارائه تکالیف سنگین در این ماه خودداری کنند و فرصت بیشتری را به صحبت و بیان فضیلت های ماه مبارک رمضان اختصاص دهند. رئیس سازمان آموزش و پرورش شهر تهران افزود: بر مبنای تبصره ماده 100 آیین نامه اجرایی مدارس ، برگزاری آزمون در روزهای 19 و 23
ماه مبارک رمضان ممنوع است و همچنین در این 2روز تدریس در مدارس نوبت صبح با 2 ساعت تاخیر آغاز می شود. وی با اشاره به اختصاص ساعات زنگ نماز و قرائت یک جزء قرآن در مدارس گفت : فرصتی در مدارس برای قرائت قرآن و اقامه نمازجماعت در نظر گرفته شده تا دانش آموزان همگام با معلمان به خودسازی بپردازند. جواهری پور چگونگی رفتار والدین و مسوولان مدارس با دانش آموزان در این ماه مبارک را بسیار مهم دانست و افزود: در صورتی که مسوولان مدارس و والدین در این ماه بدون توجه به نکات ظریف روان شناسی کودک و نوجوان ، سختگیری های نابجا داشته باشند تصور نادرستی در ذهن دانش آموزان ایجاد می کند و مانع از درک فلسفه روزه از سوی آنان می شود.