راه‌اندازی موزه مفاخر در استان مرکزی

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی از بهره‌برداری موزه مفاخر این استان در نیمه نخست اسفندماه سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۳۰۶۹۷۰
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، "محمد حسین فرمهینی فراهانی" اظهار داشت: در این موزه 20 نفر از مفاخر برجسته استان مرکزی معرفی شده‌اند که سردیس‌ها، آثار، عکس‌ها، اسناد و مدارک مربوط به این مفاخر به نمایش گذاشته خواهد شد.

وی افزود: یکی از بزرگترین تالارهای این موزه به امام خمینی (ره) اختصاص داده شده است که با استفاده از تصاویر و اسناد، سیر تحولات زندگی سیاسی و اجتماعی ایشان به نمایش گذاشته می‌شود.

فراهانی، مرحوم آیت‌الله عظمی اراکی، شهید چمران، شهید محلاتی، فاضلین نراقی، دکتر قریب، پروفسور حسابی، واشقانی فراهانی، میرزا عیسی قائم‌مقام فراهانی، امیرکبیر، پروین اعتصامی و میرزا حسن آشتیانی را از دیگر مفاخری عنوان کرد که در این موزه معرفی خواهند شد.

وی با بیان اینکه این موزه در منزل خاکباز راه اندازی می شود، گفت: منزل خاکباز در انتهای خیابان شهید بهشتی اراک قرار دارد و دارای فضاهای سنتی و معماری اصیل استان مرکزی است که به تنهایی از جاذبه گردشگری منحصر بفرد به شمار می‌رود.

این مقام مسوول در اداره کل میراث ‌فرهنگی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ساختمان این موزه با همکاری استانداری استان مرکزی خریداری و توسط اداره کل میراث‌ فرهنگی استان در پنج ماه اخیر مرمت شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها