لاریجانی: اقدامات تروریستی نتیجه‌ای نخواهد داشت

گروه سیاسی: در پی ترور دکتر مسعود علی‌محمدی، دانشمند هسته‌ای و استاد دانشگاه تهران، مقامات و مسوولان کشورمان ضمن محکومیت این اقدام تروریستی و تسلیت به خانواده این شهید، خواستار بررسی همه‌جانبه برای شناسایی عوامل این ترور شدند. به گزارش خبرنگار «جام‌جم» رئیس مجلس شورای اسلامی در این‌باره گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از ناکامی از روش‌های خصمانه به حذف فیزیکی دانشمندان هسته‌ای روی آوردند.
کد خبر: ۳۰۶۷۰۷

علی لاریجانی با اشاره به این که این‌گونه اقدامات تروریستی نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت و ملت ایران با اراده محکم‌تر از دستاوردهای هسته‌ای کشور صیانت خواهند کرد، افزود: به خانواده ایشان و همکاران دانشگاهی تسلیت عرض می‌کنیم.

وی تصریح کرد: به فاصله چند ساعت، یک گروه سلطنت‌طلب بی‌هویت که در آمریکا تحت سیطرهCIA روزگار می‌گذراند، طی اعلامیه‌ای این اقدام تروریستی را به عهده گرفتند.

لاریجانی در ادامه اظهار کرد: این نقطه سیاه در پرونده جنایات آمریکا نسبت به ملت ایران ثبت خواهد شد و معلوم نیست این ماجراجویی پایان مناسبی برای شما داشته باشد.

نشانه ناکامی آمریکا

سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز اقدام به ترور را نشانه ناکامی و ضعف قدرت آمریکا در مواجهه با ملت دانست.

وزیر کشور نیز در این ارتباط گفت: شهادت استاد فیزیک دانشگاه تهران در یک اقدام تروریستی از سوی استکبار جهانی نشان داد، دشمنان با پیشرفت ملت ایران اسلامی مخالف هستند.

مصطفی محمدنجار افزود: همه دغدغه استکبار جهانی این شده که چرا ملت ما تا این اندازه خودباور هستند، روی پای خود ایستاده‌اند و در همه زمینه‌ها الگو شده‌اند.وی اضافه کرد: به همین دلیل که تاب پیشرفت ما را ندارند، دست به این اقدامات تروریستی می‌زنند و روی جوانان ما سرمایه‌گذاری و توطئه می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز با اشاره به حوادث اخیر اظهار کرد: مردم نسبت به کسانی که زمینه ساز حوادث و ترورهای اخیر بودند، نه تنها گله‌مند بلکه شاکی هستند اما انتقام این جنایات را باید از خود آمریکا گرفت و به فضل خدا این کار انجام خواهد شد.

سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز اظهار کرد: این ترور نشان داد که مخالفت‌های غرب برای جلوگیری از دستیابی ایران به بمب هسته‌ای نیست بلکه آنها مخالف تولید و توسعه علم و فناوری هستند.

ارجاع پرونده ترور به دادسرای انقلاب

دادستان تهران از ارجاع پرونده ترور فیزیکدان ایرانی به دادسرای انقلاب خبر داد.عباس جعفری دولت‌آبادی با اعلام این خبر اظهار کرد: از آنجا که رسیدگی به پرونده‌های بمبگذاری در صلاحیت دادگاه انقلاب است، این پرونده به منظور انجام تحقیقات به دادسرای انقلاب ارجاع شد.وی گفت: تحقیق درباره انگیزه و علت انفجار ادامه دارد.

سردار عزیزالله رجب‌زاده، فرمانده انتظامی تهران بزرگ هم اعلام کرد: پلیس اقدامات خود را برای شناسایی عوامل ترور استاد فیزیک دانشگاه تهران آغاز کرده؛ اما تاکنون مظنونی در این ارتباط دستگیر نشده است.در همین حال پیکر شهید علی‌محمدی، فیزیکدان ایرانی امروز پنجشنبه ساعت 30/8 صبح از مقابل منزلش در خیابان شریعتی تشییع می‌شود و قرار است پیکرش در امامزاده چیذر تهران به خاک سپرده شود.

دیدگاه‌‌های منابع خارجی

از سوی دیگر آمریکا دخالت در ترور استاد علی‌محمدی را تکذیب کرد.به گزارش واحد مرکزی خبر، به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، عوامل سیا در ترور اندیشمند هسته‌ای ایران فعال نبوده‌اند.روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت هم نوشت: عوامل آمریکا در ترور دانشمند ایرانی علوم هسته‌ای فعالیتی نداشته‌اند. این روزنامه البته درباره دخالت عوامل موساد در این ماجرا سکوت کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها