فرصت جدید ثبت‌نام در طرح جمع‌آوری اطلا‌عات اقتصادی خانوار

گروه اقتصاد: رئیس مرکز آمار ایران آخرین وضعیت طرح جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی خانوار را تشریح کرد. محمد مدد در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت درخصوص آخرین وضعیت طرح جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی خانوار، اظهار کرد: برای خوشه‌بندی خانوار‌های کشور در ابتدا از طریق ارتباط متغیر‌هایی مانند ارزش ملک، ارزش خودرو، تحصیلات سرپرست خانوار، تعداد افراد دارای درآمد در خانوار،‌ میزان اجاره بها برای افراد مستاجر و میزان اقساط ماهانه خانوار مدل آماری طراحی شد و در نهایت درآمد خانوار از روش آزمون تقریب وسع به‌دست آمد.
کد خبر: ۳۰۶۳۰۱

وی تصریح کرد: بر اساس اطلاعات موجود و با استفاده از مدل‌های آماری به کار گرفته شده طبقه‌بندی خانوارها به دهک‌های درآمدی و خوشه‌های یک،2 و3 صورت پذیرفته و آماده اطلاع‌رسانی به مردم و دولت برای اجرای مراحل بعدی طرح و افتتاح حساب‌های بانکی برای افراد مشمول هستیم.

رئیس مرکز آمار ایران یادآور شد: مهم‌ترین شاخص‌هایی که در ارزیابی طبقه‌بندی درآمد خانوارها از آن بهره‌گیری شد عبارتند از: سواد و تحصیلات سرپرست خانوار، تعداد افراد شاغل در خانوار، قیمت خودروی در اختیار خانوار، میزان اقساط ماهانه خانوار بابت وام‌های ماخوذه، قیمت مسکن مورد تملک اعضای خانوار و میزان اجاره بها برای افراد مستاجر که در قالب یک مدل آماری برای برآورد درآمد خانوار مورد استفاده قرار گرفته‌اند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، رئیس مرکز آمار ایران، با اشاره به این‌که این جمعیت در قالب 3 خوشه اصلی طبقه‌بندی شد، تاکید کرد: در خوشه اول که دهک‌های درآمدی یک تا 4 را در‌برمی‌گیرد، 29 میلیون و 408 هزار و 864 نفر در قالب 6 میلیون و 822‌هزار و 900 خانوار قرار دارد.رئیس مرکز آمار ایران همچنین گفت:‌این فرصت در اختیار خانواده‌های ایرانی قرار خواهد گرفت تا کسانی که تاکنون در این طرح ثبت‌نام نکرده‌اند در پایگاه‌های مربوطه نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها