در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی بار دیگر مواضع طالبان در وزیرستان شمالی پاکستان را بمباران کردند.
در این حمله که به یک مرکز آموزش نیروهای طالبان در منطقه قبیلهای وزیرستان انجام شد، 10 شبهه نظامی پاکستان کشته شده اند. یک مقام امنیتی پاکستان که خواست نامش فاش نشود محل وقوع این حمله را منطقه مرزی بین این کشور و افغانستان عنوان کرد.
بر اساس این گزارش، «حکیم الله محسود» سرکرده طالبان پاکستان نیز در زمان حمله موشکی هواپیماهای آمریکایی در این منطقه حضور داشته، اما توانسته پیش از آغاز حمله محل را ترک کرده و از این حمله جان سالم به در ببرد، در حالی که دست کم 10 نفر از افراد وی کشته شده اند.
منطقه مرزی وزیرستان جزو مناطق ناامن و خارج از کنترل دولت مرکزی پاکستان بوده و قبایل طالبان در این منطقه از قدرت زیادی برخوردار هستند از این رو گمان می رود شبه نظامیان از این شرایط برای ساماندهی نیروهای خود و حمله به مواضع آمریکاییها در افغانستان بهره می گیرند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: