به گزارش واحد مرکزی خبر ، حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با نخبگان ، نمایندگان قشرهای مختلف مردم و مسوولان و مدیران استان زنجان ، خدمت به مردم را پر ارزش ترین عبادات خواندند و افزودند: خدمت به مردم شریف ایران ، فرصتی است برای جلب رضایت پروردگار؛ مسوولان و مدیران کشور باید قدر فرصت خدمت به مردم را بدانند. ایشان ضمن توصیه موکد به مسوولان برای استفاده فکری و قدرشناسی از نخبگان علمی ، انقلابی ، هنری ، فرهنگی ، ورزشی ، اجتماعی ، تولیدی ، صنعتی ، کشاورزی و عناصر ممتاز دیگر بخشها، افزودند: کمک به نخبگان ، در واقع کمک به جریانی است که در حال و آینده کشور تاثیرگذار است ؛ بنابراین همه مسوولان و مدیران باید به گونه ای عمل کنند که استعدادها، قابلیتها و ارزشهای نخبگان ، همواره در حال درخشش و جوشش باشد. حضرت آیت الله خامنه ای با تجلیل از وحدت قشرهای مختلف مردم ، وحدت و همدلی مسوولان را، درباره کلیت نظام و ارزشهای اسلامی و انقلابی بسیار مهم خواندند و خاطرنشان کردند: دشمن برای ایجاد شکاف میان مسوولان و بدنه مدیریتی کشور ، تلاش فراوانی می کند که بحمدالله در سطوح بالای نظام ناموفق بوده است ؛ اما مسوولان سطوح میانی نیز باید با هوشیاری کامل از هرگونه اختلاف و دودستگی بپرهیزند و به شبکه رسانه ای تحت کنترل صهیونیست ها و مستکبران اجازه ندهند با بزرگنمایی برخی مسائل و دیدگاه ها ، هدفهای خود را بر ضد نظام اسلامی و ملت ایران دنبال کنند. حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار همچنین به مسوولان کشور و استان زنجان تاکید کردند: نکاتی که نخبگان و نمایندگان قشرهای مختلف مردم زنجان در این دیدار بیان کردند کاملا پیگیری شود. رهبر معظم انقلاب اسلامی در سفر به زنجان همچنین با حضور در گلزار شهیدان این شهر، به شهیدان سرافراز انقلاب و دفاع مقدس ، ادای احترام کردند. ایشان همچنین امامزاده سیدابراهیم شهر زنجان را زیارت کردند. همچنین حضرت آیت الله خامنه ای در جمع خانواده های معظم شهیدان و هزاران نفر از جانبازان ، آزادگان و ایثارگران این استان تاکید کردند: ملت ایران پرچمی را که شهیدان سرافراز این سرزمین در دفاع از اسلام ، انقلاب و ایران برافراشته اند همواره در اهتزاز نگه خواهد داشت . رهبر معظم انقلاب اسلامی برکات بی پایان خون پاک شهیدان و آثار عظیم صبر و استقامت حیرت انگیز پدران ، مادران و همسران شهدا را از آیات آشکار الهی و تجلی معجزه ایمان در ملت ایران خواندند و افزودند: ایثار شهیدان و جانبازان ، استقامت آزادگان ، فداکاری همه رزمندگان و ایثارگران و پایداری خانواده های این عزیزان و دیگر قشرهای ملت ، دشمنان این آب و خاک را به عجز کشانده است .
طرحهای مصوب در سفر رهبر معظم انقلاب
در اجرای طرحهای مصوب در سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان زنجان در 2سال و نیم آینده حدود 500میلیارد ریال از محل اعتبارات عمومی دولت ، تسهیلات بانکی ، منابع استانی ، «اعتبارات دفتر مناطق محروم ، صدا و سیما و کمیته امداد» کمکهای دفتر مقام معظم رهبری برای اجرای طرحهای مختلف در استان زنجان هزینه خواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر در نشست دیروز در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام شد در سالهای 82 ، 83 و 84 سی و سه طرح با حدود 60 میلیارد ریال اعتبار در بخش کشاورزی و تامین منابع آب استان زنجان اجرا خواهد شد. در این مدت در بخش عمران و نوسازی روستاها نیز 79 طرح ، عمران شهری 8 طرح ، بخش صنعت 102 طرح ، بخش آموزش و پرورش 116 طرح ، امور فرهنگی و ارتباطات جمعی 202 طرح ، تامین مسکن و خدمات اجتماعی 200 طرح ، بخش بهداشت و درمان 34 طرح و تربیت بدنی 24 طرح اجرا خواهد شد. احداث 4 سد خاکی ، آبرسانی به دهها روستا، احداث صد مجتمع کارگاهی و عملیات زیربنایی شهرکهای صنعتی و تاسیس شبکه استانی سیما از جمله طرحهایی است که در استان زنجان اجرا خواهد شد. حضرت آیت الله خامنه ای در این جلسه با تاکید بر اولویت بندی در اجرای طرحهای مختلف حسن مدیریت و همکاری دستگاه ها را از عوامل موثر در اجرای صحیح و بموقع طرحهای پیش بینی شده خواندند. رهبر معظم انقلاب سرعت عمل در اجرای طرحهای مصوب را خواستار شدند و افزودند: به گونه ای عمل کنید که آثار ثبت این تصمیمات هر چه سریعتر برای مردم استان زنجان ملموس شود. ایشان استاندار و دیگر مسوولان استان زنجان را به پیگیری جدی و مستمر روند اجرای طرحهای مصوب توصیه کردند. همزمان با سفر حضرت آیت الله خامنه ای به استان زنجان سه هیات به نمایندگی از ایشان و به سرپرستی حجج اسلام والمسلمین رسولی محلاتی ، تقوی و ابراهیمی به شهرهای ابهر، هیدج ، صائین قلعه ، خرمدره ، سلطانیه ، ماه نشان ، دندی ایجرود، زرین آباد، حلب ، خدابنده ، قیدار، سجاس ، زرین رود، گرماب و طارم سفر کردند.
رژه نیرو های مسلح
فرمانده کل قوا عصر دیروز در مراسم مشترک نظامی نیروهای مسلح مستقر در استان زنجان ، نیروهای مسلح ایران را مدافعان فضیلت ها و ارزش های انسانی خواندند و افزودند: دلاوری رزمندگان ما در 8 سال دفاع مقدس ، پرچم افتخار و امید را در دلهای ملت برافراشته است . فرمانده کل قوا با اشاره به جنجال های تبلیغاتی - سیاسی در مورد فناوری هسته ای ایران ، افزودند: زورگویان جهانی ما را به جنگ افروزی و تلاش برای استفاده از این فناوری در مقاصد نظامی متهم می کنند در حالی که جنگ افروز کسانی هستند که در مدت 20 سال ، دو جنگ جهانی به راه انداختند و امروز نیز جنگ طلب کسانی هستند که برای منافع سرمایه داران زالوصفت جهانی در مناطق مختلف دنیا جنگ به راه می اندازند و با کشتار مردم بی گناه ، زمینه سودآوری بیشتر تجارت تسلیحاتی را فراهم می آورند. در این مراسم همچنین سرلشکر صفوی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سرتیپ فضیلت پور فرمانده ارشد سپاه پاسداران استان زنجان نیز آمادگی نیروهای مسلح را اعلام کردند.