معاون سازمان سنجش:

تصحیح اطلاعات ثبت‌نامی کنکور امکان‌پذیر می‌شود

حسین توکلی معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تصحیح اطلاعات ثبت‌نامی کنکور 89 تا ظهر امروز امکان‌پذیر می‌شود.
کد خبر: ۳۰۲۸۳۰

معاون سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با فارس با بیان این‌که تصحیح اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان کنکور از امروز آغاز و تا شنبه 12 دی ادامه دارد ، افزود: داوطلبان کنکور 89 از امروز می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اطلاعات ثبت‌نامی خود را مشاهده کرده و درصورت وجود مشکل آن را تصحیح کنند.

وی گفت: داوطلبان کنکور 89 باید با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری ثبت‌نام شامل شماره پرونده، شماره کاربر، رمز ورود و شماره شناسنامه یا شماره پرونده‌ و کدرهگیری به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و نسبت به تصحیح اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.

معاون سازمان سنجش اظهار داشت: داوطلبان باید تمام اطلاعات ثبت‌نامی به ویژه گروه آزمایشی، دین، زبان امتحانی، شهرستان محل اقامت برای تعیین حوزه امتحانی و معدل را دقیقاً کنترل کنند‌ و اگر اطلاعات داوطلبان کامل بوده و نیاز به ویرایش اطلاعات نیست، باید روی گزینه تأیید نهایی کلیک کنند.

وی گفت: امکان اصلاح اطلاعات ثبت‌نامی کنکور 89 در انتهای صفحه نمایش با انتخاب گزینه ویرایش اطلاعات برای داوطلبان فراهم است و داوطلب می‌تواند در صورت نیاز با کلیک روی گزینه ویرایش اطلاعات، وارد مرحله ویرایش اطلاعات شده و نسبت به اصلاح مورد یا موارد نیازمند به اصلاح اقدام کرده و سپس با کلیک بر روی گزینه تأیید نسبت به صحت اطلاعات اقدام می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها