حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،قدرت الله علیخانی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون اقلیت مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس با اشاره به اغتشاشات روز عاشورا گفت: ما با هر گونه خشونت و آتش افروزی از ناحیه هر کسی که انجام شود مخالف هستیم.
وی که از خبرنگار صداوسیما می خواست تا سخنانش را به صورت کامل پخش کند گفت: ما با خشونت هایی که در حسینیه جماران انجام شده و آنهایی که در هنگام سخنرانی آقای خاتمی به جمارات حمله کردند مخالف هستیم و این حرکات را محکوم می کنیم و همچنین با آشوبگرانی که روز عاشورا به خشونت و آتش افروزی روی آوردند نیز مخالفیم وآن حرکات را محکوم می کنیم.
علیخانی تاکید کرد: رفتار خشونت طلبانه محکوم است و از سوی هر کس از هر طیف و جریانی باشد باید محکوم شود.
عضو فراکسیون اقلیت مجلس در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه عده ای در روز عاشورا شعارهای ساختارشکنانه سر می دادند ، گفت: در هر جریانی ممکن است عده ای ضد انقلاب حضور داشته باشند و این مسائل ربطی به اصلاح طلبان ندارد چرا که اصلاح طلبان از این حرکات منزه هستند.
علیخانی به جریان های سیاسی توصیه کرد با هم وحدت و رایزنی داشته باشند و برای نجات کشور از خودگذشتگی نشان دهند.
عضو فراکسیون اقلیت مجلس در پاسخ به این سوال که چرا عده ای مرز خود را با ضد انقلاب مشخص نمی کنند، گفت: مرز با ضد انقلاب مشخص است و کسی با ضد انقلابیون نیست.اصلاح طلبان طرفدار اصل ولایت فقیه هستند.
علیخانی گفت: حرف ما این است که اگر رفتار خشونت طلبانه را محکوم می کنند باید این رفتار را که از سوی هر فرد و هر جناحی صورت می گیرد محکوم شود ولی متاسفانه برخی فقط رفتار خشونت طلبانه از سوی یک جناح و یک جریان را محکوم می کنند و اینطور نباید باشد.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....