هواپیمای آلمانی از ترس مجبور به فرود شد

یک هواپیمای شرکت لوفت هانزا که از فرانکفورت عازم شهر دیترویت امریکا بود به علت پیدا شدن کیف های مشکوک مجبور به فرود اضطراری در ایسلند شد.
کد خبر: ۳۰۲۵۸۹

به گزارش واحد مرکزی خبر، سخنگوی فرودگاه بین المللی ایسلند گفت : خلبان این هواپیما وقتی متوجه شد که کیف هایی در داخل هواپیما وجود دارد که صاحب آنها در آلمان سوار هواپیما نشده است ، تصمیم گرفت برای اطمینان بیشتر در ایسلند فرود آید.

پس از فرود این هواپیما و بررسی کیف‌ها، این هواپیما دوباره پرواز خود را به سمت دیترویت از سرگرفت.

در این حال در پی ادعای امریکا درباره اقدام فردی برای منفجر کردن یکی از هواپیماهای مسافربری این کشور تدابیرامنیتی در فرودگاه های سراسر جهان افزایش یافته است.

پلیس فدرال امریکا می گوید جوان 23 ساله اهل نیجریه قصد داشته است جمعه یک فروند هواپیمای شرکت هواپیمایی امریکایی دلتا را که از آمستردام راهی دیترویت بود منفجر کند.

رسانه های امریکایی هم درباره این قضیه تبلیغات گسترده ای به راه انداخته اند .

دستگاه قضایی امریکا هم این فرد را از اعضای القاعده معرفی و اعلام کرده است که وی هفته آینده محاکمه خواهد شد .

این در حالی است که کارشناسان معتقدند ، در اوضاع فعلی که سیاست های به اصطلاح مبارزه با تروریسم امریکا در افغانستان وعراق با شکست مواجه شده و امریکا حوزه عملیاتی جدیدی را در خاک یمن برضد آنچه القاعده می نامد ، گشوده است قابل تامل و توجه است.

همچنین به گفته کارشناسان ، درخواست امریکا از شرکتهای هواپیمایی در سراسر جهان برای تشدید تدابیر امنیتی نشان می دهد این کشور درصدد بین المللی کردن موضوع بمب گذاری در هواپیمای مسیر آمستردام - دیترویت است تا با امنیتی کردن فضا منافع خود را پیگیری کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها