حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
پس از این تماس، ماموران انتظامی استان بوشهر به محل حادثه اعزام شدند و مشخص شد مردی از ناحیه شکم هدف اصابت گلوله قرار گرفته و مجروح شده است.
به این ترتیب، مرد مجروح برای درمان به بیمارستان انتقال یافت و پس از چند ساعت تلاش بیوقفه پزشکان، از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.
به این ترتیب، ماموران به تحقیق از او پرداختند که در اظهاراتش به پلیس گفت: حسین باشیزادگان، مدیرکل کار و امور اجتماعی استان بوشهر هستم. روز حادثه وقتی از خانه خارج شدم، مردی صدایم زد و وقتی به عقب برگشتم ناگهان یکی از راکبان یک دستگاه موتورسیکلت با سلاح به من شلیک کرد و پس از آن، روی تخت بیمارستان به هوش آمدم و پی بردم از ناحیه شکم زخمی شدهام.
با اطلاعاتی که وی در اختیار ماموران قرار داد، پروندهای تشکیل و جستجو برای یافتن مردان مسلح که به جانش سوءقصد کردهآغاز شده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....