مدیر جهانی اسانس های دارویی : داروهای تلخ ، خوش طعم می شوند

با استفاده از روشهای جدید افزودن اسانس های طبیعی به داروهای مختلف ، مخصوصا داروهای تلخ ، مصرف دارو برای بیماران خوشایند خواهد شد.
کد خبر: ۳۰۱۶۵
مدیر جهانی اسانس های دارویی در مصاحبه با خبرنگار ما با بیان این مطلب گفت : یکی از علل امتناع بیماران از خوردن دارو، مخصوصا آنتی بیوتیک ها، تلخ بودن آنهاست . دکتر سرژ استیر در حاشیه همایش اسانس های دارویی که در تهران برگزار شد، افزود:مکانیسم تلخی در زبان بسیار پیچیده است ؛ زیرا شخص ، آنتی بیوتیک تلخ را دوست ندارد ، ولی همان شخص قهوه تلخ را با میل و رغبت می نوشد. این مساله نشاندهنده ارتباط روانی بیمار با داروست و این که اصولا افراد از بچگی نسبت به دارو واکنش نشان می دهند. وی خاطرنشان کرد: اسانس هایی که پیش از این در داروها استفاده می شدند باعث ایجاد مشکلاتی در تولید بودند و به مرور خاصیتشان کم و یا با مواد اولیه دارو ترکیب می شدند. همچنین این اسانس ها در محیط تولید منتشر شده و ایجاد اشکال می کردند. وی افزود: روش جدید به صورت افزودن اسانس به داروها، استفاده از اسانس های کاملا طبیعی و قراردادن آنها در مغز دارو است . همچنین دکتر ابراهیم ملامد ، کارشناس اسانس های دارویی گفت : در حال حاضر بیشتر شرکتهای داروسازی ایرانی با اسانس های طبیعی آشنا شده اند و بزودی در تولید داروها مخصوصا آنتی بیوتیک ها ، از این اسانس ها استفاده خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها