انتقاد کوفی عنان ، پاریس و مسکو از قطعنامه آمریکا

جام جم آنلاین : فرانسه و روسیه روز پنجشنبه دوم اکتبر اعلام کردند ، طرح جدید قطعنامه آمریکا در مورد عراق پاسخگوی انتظارات آنها نیست ، در عین حال کوفی عنان ، دبیرکل سازمان ملل
کد خبر: ۲۹۸۲۵
متحد ضمن انتقاد از طرح قطعنامه آمریکا گفت: توصیه وی در مورد انتقال سریع قدرت به یک حکومت موقت عراقی در این قطعنامه مورد توجه قرار نگرفته است.

به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، در حالیکه کوفی عنان ، پاریس و مسکو از طرح جدید قطعنامه آمریکا در مورد عراق انتقاد کردند ، اما انگلستان متحد بزرگ آمریکا ، بلغارستان ، و اسپانیا از آن حمایت نمودند.
در طرح جدید پشنهادی امریکا انتقال مرحله ای قدرت یه یک حکومت موقت عراقی پیش بینی شده است ، بدون آنکه زمانبندی آن مشخص کردیده باشد.
در عین حال ، قدرت اصلی به تشکیلات اداره عراق توسط نیروهای اشغالگر به رهبری آمریکا تا زمان برگزاری انتخابات عمومی در یک زمان نامشخص محول شده است.

در جریان نخستین جلسه شورای امنیت در مورد طرح قطعنامه پیشنهادی آمریکا ، ژان مارک دولا سابلیر ، سفیر فرانسه در سازمان ملل متحد اعلام کرد ، این طرح پاسخگوی انتظارات پاریس درباره نقش اصلی سازمان ملل متحد در عراق و آغاز یک فرایند سیاسی برای انتقال قدرت به عراقی ها با هدف ثبات و امنیت این کشور نیست.

سرگئی لاورف ، سفیر روسیه گفت: دولت وی این طرح را بررسی کرده است و موضع کرملین بسیار واضح است ; دادن نقش محوری به سازمان ملل متحد در فرآیند سیاسی عراق تا این سازمان بتواند با عراقی ها همکاری کند ، تعیین یک زمان بندی کاملا مشخص که به استقرار کامل حاکمیت عراق منجر شود و این فرآیند توسط یک نیروی بین المللی مورد حمایت قرار گیرد.
کوفی عنان به صراحت اعلام کرد ، این طرح با مسیری که من توصیه کرده بودم مطابقت ندارد.

امریکا پیش نویس یک قطعنامه را به شورای امنیت ارائه می کند
قول پاول در مورد تسریع اعاده حاکمیت به مردم عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها