سارقان مرموز 70 میلیون تومان جواهر سرقت کردند

گروه حوادث: سارقان ناشناس که از خانه یک خانواده تهرانی طلا و جواهر به ارزش 70 میلیون تومان به سرقت برده بودند، تحت تعقیب پلیس تهران قرار گرفتند. به گزارش «جام‌جم»، چند روز پیش زنی با مراجعه به شعبه ششم بازپرسی دادسرای ناحیه 5 تهران، از سرقت اموال خانه‌اش خبر داد.
کد خبر: ۲۹۸۲۰۸

زن شاکی در اظهاراتش به بازپرس یونسی گفت: هنگام ظهر به اتفاق فرزندانم از خانه خارج شدم. عصر همان روز، همگی به خانه بازگشتیم، اما هنگام ورود به آپارتمان، متوجه شدم اثاثیه خانه به هم ریخته شده و کمدی که پول و طلاهایم در آن قرار داشت، نیمه‌باز است و 500 هزار تومان پول همراه با طلا و جواهر به ارزش 70 میلیون تومان به سرقت رفته است.

شاکی افزود: با داد و فریاد همسایه‌ها را خبر کردم که 2 نفر از آنها برای بررسی موضوع وارد آپارتمان شدند و سپس با پلیس تماس گرفتم. هنگام گفتگو با آنها یک دسته کلید روی اپن آشپزخانه مشاهده کردم که متعلق به اعضای خانواده‌ام نبود و گمان می‌برم، متعلق به سارق یا سارقان باشد. اما برای چند لحظه که از اپن آشپزخانه دور شدم، وقتی دوباره به آن محل بازگشتم، دیدم دسته کلید در حضور 2 همسایه‌ام ناپدید شده است.

با تشکیل این پرونده قضایی، تحقیقات برای شناسایی سارقان و کشف اموال مسروقه از سوی ماموران انتظامی آگاهی تهران آغاز شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها