معاون مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت : سازمان نوسازی و تجهیز مدارس بر رعایت استاندارد فضای آموزشی در مدارس غیرانتفاعی نظارت می کند.
کد خبر: ۲۹۶۷۴
به گزارش خبرنگار ما، محمود ابراهیمی در یک نشست خبری افزود: همه مدارس غیرانتفاعی از سوی شورای نظارت مورد بازدید قرار می گیرند و بر این اساس ، 18 مدرسه در سراسر کشور به دلیل برخی تخلفات تعطیل شده اند. او با اشاره به این که برخلاف تصور افراد ، داوطلبان مدارس غیرانتفاعی از اقشار متوسط جامعه هستند ، اظهار کرد: 24درصد دانش آموزان مدارس غیرانتفاعی از کارمندان ، 23
درصد از کسبه ، 16 درصد از فرهنگیان و 3 درصد از تجار و کمتر از 6دهم درصد از مدیران هستند. ابراهیمی افزود: در سال گذشته 34هزار دانش آموز مدارس غیرانتفاعی از
میان 74 هزار شرکت کننده وارد دانشگاه شدند و حدود 4355 نفر نیز در المپیادها حائز رتبه شده اند. وی همچنین از واگذاری تعیین میزان شهریه مدارس غیرانتفاعی به شورای نظارت استان ها خبر داد و گفت : شهریه مدارس غیرانتفاعی با توجه به شرایط استان ها و شهرستان ها متفاوت است . وی افزود: در تهران شهریه مدارس غیرانتفاعی 10 درصد افزایش داشته و دریافت هرگونه وجه اجباری از خانواده ها تخلف بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا اخراج دانش آموز به خاطر شرط معدل ، با متخلفان برخورد می شود. به گفته وی ، 997 هزار دانش آموز در 12 هزار مدرسه غیرانتفاعی و 52 هزار کلاس درس مشغول به تحصیل هستند که 71/5 درصد کل دانش آموزان کشور را تشکیل می دهند و تا پایان برنامه سوم توسعه این رقم باید به 7درصد افزایش یابد. معاون مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش افزود: 97هزار معلم در مدارس غیرانتفاعی مشغول به تدریس هستند و تاسیس 12هزار مدرسه غیرانتفاعی موجب صرفه جویی 172میلیارد تومان اعتبار برای آموزش و پرورش شده است .