حسین هاشمی اعلام کرد:

آخرین فرصت‌مالکان خودروهای فرسوده

قائم مقام ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور امروز یکشنبه اعلام کرد: مالکان خودروهای فرسوده سواری مدل 1357 به پایین، برای از رده خارج کردن خودروهای خود، فقط تا پایان امسال فرصت دارند.
کد خبر: ۲۹۵۵۸۲

به گزارش واحد مرکزی خبر، حسین هاشمی قائم مقام ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به این که بر اساس قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت، همه خودروهای فرسوده در کشور اعم از سواری، وانت، تاکسی،‌ اتوبوس، مینی بوس و کامیون باید از رده خارج شوند، افزود: سن فرسودگی برای خودروهای سواری شخصی تا پایان سال 90 ، بیست و پنج سال است و باید تا پایان این سال از رده خارج شوند.

وی گفت: برای امسال، خودروهای سواری مدل 57 به پایین را تکلیفی عمل می کنیم و مالکان این دسته از خودروها، باید به صورت اجباری این خودروها را اسقاط کنند.

هاشمی افزود: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده سواری این خودروها به سه دسته مدل 1352 و پایین تر ، خودروهای سواری فرسوده مدل 1353 تا 1357 و خودروهای سواری فرسوده مدل 1358 تا 1362 دسته بندی شده است.

وی گفت: مالکان خودروهای فرسوده سواری مدل 1352 و پایین تر تا پایان امسال فرصت دارند؛ برای اسقاط خودروهای خود به یکی از مراکز اسقاط و بازیافت خودرو در سراسر کشور مراجعه و ثبت نام کنند.

هاشمی تصریح کرد: مالکان این دسته از خودروهای سواری فرسوده می توانند از یک میلیون تومان کمک بلاعوض استفاده کنند.

وی افزود: مالکان خودروهای سواری فرسوده مدل 1353 تا 1357 نیز تا پایان امسال فرصت دارند؛ با مراجعه به مراکز اسقاط و بازیافت خودرو، خودروهای خود را از رده خارج کنند و از کمک بلاعوض یک میلیون و 200 هزار تومانی برخوردار شوند.

هاشمی گفت: خودروهای سواری فرسوده مدل 1357 به پایین حدود 250 هزار دستگاه است.

وی افزود: در صورت مراجعه نکردن مالکان این دسته از خودروها، کارت سوخت این خودروها از اول بهمن امسال با همکاری پلیس باطل و از رفت و آمد این خودروها جلوگیری می شود و برگ معاینه فنی نیز به علت فرسوده بودن و آلایندگی این خودروها صادر نمی شود.

هاشمی گفت: افرادی که خودروهای سواری فرسوده مدل 1358 تا 1362 دارند، می توانند به یکی از مراکز اسقاط و بازیافت خودرو مراجعه و خودروهای فرسوده خود را با دریافت یک میلیون و 400 هزار تومان از رده خارج کنند.

قائم مقام ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور افزود: همه این سه دسته خودروهای فرسوده باید 4 سیلندر به بالا باشند و از قابلیت رفت و آمد و حرکت برخوردار و دارای پلاک ملی و یا برچسب تسجیل باشند.

وی گفت: مالکان این دسته از خودروها در صورتی که خواستار کمک بلاعوض باشند، 45 روز پس از تأیید اسقاط خودرو، کمک بلاعوض به حساب آنها واریز می شود.

هاشمی افزود: مالکان خودروهای فرسوده سواری مدل 1358 تا 1362 اگر امسال برای از رده خارج کردن خودروی خود مراجعه کنند از کمک بلاعوض یک میلیون و 400 هزار تومانی استفاده می کنند اما اگر سال آینده مراجعه کنند، این مبلغ، 400 هزار تومان کاهش خواهد یافت.

وی گفت: مالکان خودروهای فرسوده برای از رده خارج کردن خودروهای خود می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.farsoodeh.ir ، نشانی نزدیکترین مرکز اسقاط و بازیافت و شماره تماس آن را بیابند.

هاشمی با توصیه به مالکان خودروهای فرسوده از آنان خواست در هنگام مراجعه به مراکز اسقاط و بازیافت خودرو حتماً مراقب افراد سودجو باشند زیرا این افراد فرصت طلب ممکن است خودروی آنها را با قیمتی پایین تر از کمک بلاعوض خریداری کنند.

وی افزود: کمک بلاعوض فقط به مالکان خودروهای فرسوده پرداخت می شود و افراد واسطه و فرصت طلب نمی توانند این کمک بلاعوض را دریافت کنند.

هاشمی گفت: مالکان خودروهای فرسوده می توانند با تماس به شماره تلفن 88413235 و 88411095 ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور و یا با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.farsoodeh.ir سؤالات و شکایات خود را مطرح کنند.

وی افزود: خودروسازان (ایران خودرو و سایپا) برای افرادی که درخواست خودروی جایگزین به جای اسقاط خودروی فرسوده خود دارند، تمهیداتی اندیشیده اند.

هاشمی گفت: این دسته از مالکان خودروهای فرسوده می توانند برای دریافت خودروی جایگزین به نمایندگی یکی از خودروسازان (ایران خودرو و سایپا) مراجعه کنند و به صورت نقد و اقساط خودروی جایگزین دریافت کنند.

وی افزود: مالکان خودروهای فرسوده اسقاط شده، 50 درصد قیمت خودرو را پرداخت و بقیه را پس از کسر کمک بلاعوض، در اقساط 18 تا 24 ماه با کارمزد حدود 17 درصد پرداخت می کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها