پرواز زاهدان - چابهار با 8 ساعت تاخیر انجام شد

پرواز روز یکشنبه شرکت هواپیمایی هما مسیر زاهدان - چابهار که دچار نقص فنی هواپیما شده بود عصر امروز با هشت ساعت تاخیر انجام شد.
کد خبر: ۲۹۴۲۵۶
مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما در سیستان و بلوچستان گفت: با جایگزینی یک هواپیمای فوق العاده مسافران این پرواز ساعت 17 امروز انجام شد.

" مهرداد صیامی" توضیح داد: هواپیمای پرواز تهران - زاهدان - چابهار هنگام رسیدن به فرودگاه زاهدان ( 8 و 45 دقیقه) دچار نقص فنی در قسمت ترمز و چرخ های هواپیما شد.

وی اظهارداشت: تلاش برای رفع نقص فنی بی نتیجه ماند که به همین علت پیگیری برای ایجاد پرواز فوق العاده در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما گفت: باتوجه به تحریم ها بروز نقص فنی در هواپیما اجتناب ناپذیر است و در این مواقع سعی داریم با رفع نقص فنی یا ایجاد پرواز فوق العاده از طولانی شدن تاخیرها جلوگیری کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها