جوان ترین استاندار کشور در فارس مشغول فعالیت شد

با حضور وزیر کشور عصر امروز مراسم تودیع و معارفه استانداران جدید و قدیم فارس برگزار شد.
کد خبر: ۲۹۴۲۴۱

در این مراسم مصطفی نجار وزیر کشور "احمدزاده کرمانی" به عنوان جوان‏ترین استاندار کشور با 31 سال سن یاد نام برد و گفت:با جوان گرایی استانداری فارس فعالیت ها عمران و آبادانی این استان با سرعت بیشتری شتاب می گیرد. نجار افزود:  تغییر استاندار به معنای وارد بودن خدشه به عملکرد مهندس سید محمدرضا رضازاده استاندار سابق نیست.  

وزیر کشور در بخشی از سخنان خود به پتانسیل های فارس در عرصه های مختلف اشاره کرد و افزود:  کمبودها در استان فارس از جمله توسعه صادرات ،توسعه صنایع گازی و توسعه مبادلات مالی و تجاری داخلی و خارجی نمونه وجود دارد که باید با تغییر رویکردهای مدیریتی فعال و توسعه یابد.  وزیر کشور توجه به توسعه بخش کشاورزی، مسائل حاشیه شهرها، جهانگردی و صنایع دستی، توسعه صنایع نفت و پتروشیمی، اعتلای مسائل فرهنگی، توجه به مسائل جوانان و بانوان، ایجاد روحیه شادی و نشاط در جامعه، عمران شهری و روستایی، تقویت حمل و نقل عمومی و توسعه جایگاه های CNG، توسعه حمل و نقل، رسیدگی به بافت فرسوده شیراز، بهبود شاخص‏های امنیتی و انتخاب مدیران قوی را ضروریات مهم فارس برای توسعه اعلام کرد.

استاندار جدید فارس:به مدیران اتاق نشین در دولت دهم نیاز نداریم

روح الله احمد زاده کرمانی استاندار جدید فارس در مراسم معرفه خود گفت: در دولت دهم که دولت عدالت است به مدیران اتقا نشین نیاز نداریم.

احمدزاده از مدیران خواستار برسی مسائل و مشکلات مردم استان با سفر به شهرستان ها شد.

استاندار جدید فارس اضافه کرد: توسعه فارس منحصر به شیراز نیست  و باید از شیراز زدگی در توسعه استان دوری شود. 

وی تاکید کرد:  به دنبال حل شتاب یافته مشکلات مردم هستیم .به گزارش خبرنگار ما در این مراسم از تلاش های صادقانه مهندس رضازاده استاندار سابق فارس و تجلیل و دکتر روح الله احمدزاده کرمانی استاندار جدید فارس شد.

علی شاهسون – خبرنگار جام جم شیراز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها