به گزارش خبرنگار ما به نقل از واحد خبر روابط عمومی شهرداری شیراز دکتر سید سعید موسوی در حاشه برگزاری هفته فرهنگی شیراز در نیکوزیا گفت: تعداد بازدیدکنندگان نمایشگاه فرهنگی شیراز بیش از انتظار و حد پیش بینی شده بود.
وی افزود: شیراز و نیکوزیا مدت 10 سال است که پیمان خواهر خواندگی بسته اند و برپایی هفته شیراز در آن شهر علاوه بر تحکیم روابط دوستی بین مردم دو شهر زمینه های مطرح شدن شیراز را در عرصه های جهانی فراهم می کند.
وی افزود: حضور مشاور رییس جمهور کشور قبرس به عنوان نماینده دولت سفیران کشورهای مختلف در قبرس شهردار و اعضای شورای شهر نیکوزیا در مراسم افتتاح این نمایشگاه نشانه علاقه مندی آنها به آشنایی بیشتر با فرهنگ و آیین و سنن شیراز است که می تواند سرآغاز ارتباطی نو و تحولی عظیم در زمینه های مختلف باشد.
دکتر موسوی اضافه کرد: هزینه مالی در زمینه گسترش ارتباط دوستی با شهرها و کشورهای دنیا و هر اقدامی که منجر به بسط این زمینه ها شود نه تنها هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه گزار ی کلان محسوب می شود.
رییس شواری شهر شیراز تاکید کرد: ارایه هنر ، فرهنگ ، ادب، صنایع دستی و تاریخ و تمدن اسلامی شیراز در قالب نمایشگاه صنایع دستی و عکس دیدگاه مردم نیکوزیا را نسبت به شیراز تغییر داده و باعث شده است آنها بیش از پیش ثبات و مهر مداوم مردم این دیار را احساس کنند.
به گزارش خبرنگار ما نمایشگاه هفته شیراز در نیکوزیای قبرس برپا شده و تا جمعه 22 آبان ماه امسال ادامه دارد.
علی شاهسون - خبرنگار جام جم شیراز
نادر فریادشیران در گفت و گوی اختصاصی با جام جم آنلاین؛