نایب رییس فدراسیون فوتبال:

نوجوانان ایران توانایی شکست اروگوئه را دارد

مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال گفت: تیم ایران با توجه به تکنیک و تاکتیک بالای خود توانایی شکست تیم اروگوئه در جام جهانی فوتبال نوجوانان را دارد.
کد خبر: ۲۹۱۷۶۲

به گزارش ایرنا ، نایب رییس فدراسیون فوتبال که شب گذشته در جمع اعضای تیم فوتبال نوجوانان ایران حاضر شده بود، یادآور شد: تکنیک تیم ایران از اروگوئه بالاتر است و شما باید بدون توجه به مسائل حاشیه ای تنها به فکر یک موفقیت دیگر و همچنین به فکر بازی بعدی ما مقابل اسپانیا باشید.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی بسیار مهم است که همه شما بدانید ما هیچ گونه بازیکن دوکارته و مصدوم نداریم. ما 11 نفریم و تمام تلاشمان کسب یک نتیجه خوب است.درست است که در نیجریه بستری مناسب به لحاظ امکانات و تجهیزات مهیا نیست اما باید بدانیم شرایط برای همه تیم ها یکسان است.

تیم فوتبال نوجوانان ایران امشب و در چارچوب رقابتهای فوتبال جام جهانی نوجوانان به مصاف تیم نیجریه میزبان این رقابتها می رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها