آموزش وپرورش :

هیچ مدرسه‌ای در تهران تعطیل نیست

سازمان آموزش و پرورش تهران با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: با تدابیر پیش بینی شده برای رعایت اصول بهداشتی از سوی مدیران واحد های آموزشی و پرورشی شهر تهران و گسترش هنجارهای سلامتی از سوی دانش آموزان و رفتار درست خانواده های تهرانی ، شرایط طبیعی در مدارس شهر تهران حاکم است و هیچ یک از مدارس تعطیل نیست .
کد خبر: ۲۹۰۶۸۳

به گزارش واحد مرکزی خبر،سازمان آموزش وپرورش شهر تهران از شهروندان تهرانی بویژه ، دانش آموزان و اولیای آنان خواست تا برای عبور از شرایط گذار ، در کنترل بیماری انفولانزای نوع A ، همچون گذشته به همکاری خود با مسئولان مدرسه ادامه دهند و در صورت مشاهده هرگونه کاستی و نقصان در این زمینه ، با سامانه ارتباط مردمی سازمان آموزش و پرورش شهر تهران به شماره 1820 تماس بگیرند.

بازنگری دستورالعمل تعطیلی مدارس

مدیرکل سلامت و تندرستی آموزش و پرورش گفت: دستورالعمل تعطیلی مدارس در شرایط فراگیری احتمالی بیماری آنفلوانزای نوع A دوشنبه همین هفته بازنگری و اعلام می شود.
 
دکتر ضیاء الدینی افزود: بر اساس این دستورالعمل در حال حاضر در صورت بروز علائم این بیماری در بیش از 15 درصد از دانش آموزان یک کلاس درس، این کلاس باید دست کم یک هفته تعطیل شود و در صورت بروز بیماری در بیش از 15 درصد از دانش آموزان مدرسه، آن مدرسه هم یک هفته تعطیل خواهد شد.

وی که در نشست امروز ستاد کشوری مقابله با آنفلوانزای نوع A شرکت کرده بود با بیان این که برخی خانواده ها کودک بیمار خود را به مدارس می فرستند گفت: در جلسه امروز ستاد قرار شد مصوبه ای نیز در باره مرخصی مادران شاغل در صورت بیمار شدن فرزندان در جلسات بعدی تصویب و به هیئت دولت ارائه شود .

ضیاء‌ الدینی تاکید کرد: طبق بخشنامه ای که به مدارس سراسر کشور ابلاغ شده است، مدیران مدارس موظفند از پذیرفتن کودکان و نوجوانانی که علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا دارند خودداری کنند و فقط آنها را پس از گذراندن دوره بیماری با ارائه گواهی پزشکی به کلاس های درس برگردانند.


مصوبات ستاد کشوری مقابله با آنفلوانزای نوع A

امروز در ششمین جلسه ستاد کشوری مقابله با آنفلوانزای نوع A که در ساختمان کوثر ریاست جمهوری با حضور سعیدلو معاون رئیس جمهور و مسئولان وزارتخانه های کشور، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، دفاع، رفاه و تامین اجتماعی، راه و ترابری و آموزش و پرورش و همچنین عزیزی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و محمدی رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، برگزار شد، همچنین مقرر شد سیاست های جدیدی برای اطلاع رسانی درباره این بیمار طراحی شود.

سعیدلو معاون رییس جمهور به علاوه در این جلسه اعلام کرد لازم است جلسات استانی هفتگی در این باره در استان های مختلف با حضور استانداران برگزار شود.

در ششمین جلسه این ستاد که استانداران سیستان و بلوچستان، قم و مرکزی و رئیس هیئت پزشکی حج و نمایندگانی از سازمان های هلال احمر و صدا و سیما حضور داشتند همچنین مصوب شد دستگاه ها و سازمان های مرتبط، چگونگی تخصیص اعتبارات حوزه خود را گزارش کنند.

بنابراین گزارش، مهمترین اقدامات ستاد کشوری مقابله با آنفلوانزای نوع A تاکنون اجرای هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی با مراکز و سازمان های مرتبط، تشکیل کمیته های علمی، مالی، سلامت و مدارس و حج و زیارت و راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی آنفلوانزای نوع A به نشانی ort.health.gov.ir است.

دیگر اقدامات این ستاد همچنین شامل تصویب و ابلاغ دستورالعمل های مشترک بین وزارت بهداشت و آموزش و پرورش، علوم، راه و ترابری، بهزیستی، انتقال خون، امور زندان ها، نیروهای مسلح و شهرداری ها و برگزاری کارگاه های آموزشی با سازمان های عضو و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است.

پی گیری واگذاری100 میلیارد تومان از اعتبارات وزارت کشور به ستاد کشوری مقابله با آنفلوانزای نوع A، مهمترین مصوبه جلسه این ستاد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها